evo prekjucer,mobitel je bio ugasen,cak mislim da se sam ugasio,baterija je bila puna,i sad ja ga upalim,on mi pokaze samo bijeli ekran i opet se ugasi.Zna netko sto mu je,jer imam ga tek mjesec dana,morat cu da ga reklamiram
Printable View
evo prekjucer,mobitel je bio ugasen,cak mislim da se sam ugasio,baterija je bila puna,i sad ja ga upalim,on mi pokaze samo bijeli ekran i opet se ugasi.Zna netko sto mu je,jer imam ga tek mjesec dana,morat cu da ga reklamiram
To ti je jedini logičan korak.
a dobro :D,ipak fala
Koliko dugo imaš taj mob. Ja imam 6021 (isti šit) i ako ne držiš dovoljno dugo tipku za paljenje on se ugasi.
imam ga 1mj,kupio ga u simpa paketu.Bio sam ga malo istrugo slucajno ali mislim da to ne utjece na njegov problem da se ne pali.Drzim tipku malo i on se ne pali..(mislim na button gore),upali se on,pokaze bijeli ekran pa se ugasi :(
direkt u mobis.. nadam se da nije dekodiran?
naravno da nije :D,samo neznam di je mobis u Puli..morat cu to da nadjem,imao sam siemensa godinu i nesto radio ko raketa dobijemo ovaj i rikne za mjesec
Nema Mobis-a u Puli,javiš se u T-mobile i oni šalju u ZG (o svom trošku naravno)!Da si na pretplati,dobio bi i zamjenski uređaj!
A i to da bi dobio, o tom - potom.
mora dobiti zamjenski. samo malo povisiš glas i odma je sve riješrno. tak su frendicu odj..... bez zamjene kad im je ostavila lg 2200 u t -comu. dođem ja i samo tražim šefa.