Jel netko primjetio nesuvislu ponudu ovog mobitela od strane VIP-a?
Mob je u vip.me kompletu 991 kn sa 490 kn koje dobijes na racun,
a na pretplatu od 24 mjeseca je mob 1091kn!!
Jesam ja lud ili oni?
Printable View
Jel netko primjetio nesuvislu ponudu ovog mobitela od strane VIP-a?
Mob je u vip.me kompletu 991 kn sa 490 kn koje dobijes na racun,
a na pretplatu od 24 mjeseca je mob 1091kn!!
Jesam ja lud ili oni?
Di si ti njega vidio u Vip.me kompletu? Možda x460?
Hm. Zanimljivo. Ako nije greška, onda su stvatno ludi.
ma greška 100%,treba ih nazvat i smijat im se!!!
p.s.malo off topic, kad sam kupovao mob(6680) nisam se mogo odluciti izmedju 6630 i 80.jednog dana je u zgb. bila spuštena cijena 6630 (slucajno sam tada bio sa školom u zgb) na 3500 i ljepo, ja se oduševio i idem kupit mob.al, ne... kad iduci dan dodjem u vip(u bj.) i ono cijena ista!!!kažem ja to prodavačici,i uvjerava ona mene da se cijena 100% nije mijenjala...i nije mi htjela prodat mob po pravoj cijeni.onda sam popizdio,i uzeo 6680 na pretplatu i nisam požalio...
nakon par dana,dodjem ja u vip, cisto iz zajebancije,kad ono jos uvijek ista cijena!!!i opet idem ja uvjeravat prodavačicu,al ne popušta ona...kad sam joj pokazo cijenu na netu, onda je našla za shodno provjerit u centrali, i vidi čuda, cijena se promijenila!!!
sad mene zanima, da nije ta napredovala pa osvježava i radi cijene na web-u?he,he
ne vjerujem da je greska,ipak se radi o vip-u.
Vip je počeo raditi nesuvise "akcije" u zadnje vrijeme.
I ja sam se čudio ovoj ponudi Samsunga jer sam čekao da me privuku nekim pametnim akcijama, ali mi ovo nije nikako jasno.
Još jedan minus za Vip
zašto minus ovo je + po meni
...znači, ti radije ne bi kupito mob za manje novaca...= Citat =:
Izvorno postao Boris-RI
EDIT: Molim bez vrijeđanja!!!
sto je cudno? ostalo srota na zalihama i treba ga se rijesiti a zna se da Samsung super prolazi u prepaidu i onda oni isti koji su ga kupili pitaju zasto nemoguslati MMS preko infrareda :)
Kad izracunas Prepaidovac mora ostat neko vrijeme na tom broju da bi dobio te pare o kojima se prica.
Nisam to rekao, neko da je Vipme jeftiniji 100kn nego na pretplatu (i to pretplata od 24 mjeseca), a to NEMA ni kod jednog drugog operatera. Svugdje su u pretplati jeftiniji nego u prepaidu ili ti imaš neka druga saznanja?= Citat =:
Izvorno postao Eminem
EDIT: Molim bez vrijeđanja!!!
ma taj vip je postpo smjesan s tim akcijama
vec duze vrijeme je vip smijesan.:fried:
sad sam tek skuzio da su ovakve nelogicne cijene mobitela za sve
mobitele u trenutnoj bozicnoj ponudi VIP-a.
Bravo VIP:xmas:
:thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija