Da li tko zna odkljucati ova dva aprata???Imam ih mogucnosti nabaviti po dobroj cijeni, ali su zakljucani pa me zanimaju vasa misljenja.Cijena A1000 je 99€, a Razr V3x 199€
Printable View
Da li tko zna odkljucati ova dva aprata???Imam ih mogucnosti nabaviti po dobroj cijeni, ali su zakljucani pa me zanimaju vasa misljenja.Cijena A1000 je 99€, a Razr V3x 199€
Zar nitko nezna nista o ovim aparatima????
= Citat =:
Izvorno postao RAUL
1500 kn i nije nesto jako dobra cijena za V3 kad ga u simpa paketu dobijes za 1800 kn (ako se ne varam) s garancijom i nemas brige godinu dana, a kaj se tice otkljucavanja uzmi OGLASNIK i potrazi, ziher ces naci nekoga, ili nazovineki servis mobitela (ne ovlasteni), oni to rade.
Ovo je V3x a ne V3, ali svejedno IMO neisplativo. A1000...za 750kn? Kakva je to muljaža. Hoću ja to :)
Nema muljaze..to je cijena kod jednog operatera u Italiji
Da evo i linka http://www.tre.it/3foryou/Offerta3/V...2_ITA_HTML.htm
Heh...novi su to mobiteli...to ni jedan "black box" ne otključava. Barem zasad :(
A bas sam mislio uzeti jedan aparat:-/
da?? pa ne bih rekao, moj smart je rješavao A1000.= Citat =:
Izvorno postao ttperic
v3x je onaj malo bolji od v3i ako se ne varam? valjda ce ih uskoro biti u Plavom
ma pusti v3 seriju...mene zanima a1000. Jedino mi nedostaje EDGE, jer u mom selu nema UMTS signala :(
dobar covjek za dekodiranje mobitela ti je ovaj broj 0989161916 samo ga moras nazvat i on ce ti objastni kak doc do njega jer lik je cini mi se super jeftino dekodira a moze sve kolko sam skuzio..... btw iz zagreba je lik kod maksimirskog stadiona ti je lik tocnije stanicu od njega prema dubravi kod sumarskoga fakulteta
V3x je UMTS aparat, jer operater TRE ima samo UMTS kocesiju na prostoru Italije= Citat =:
Izvorno postao Router
Je, al nije smartphone. Ja ak cu kupovati skup mob onda mora imati oboje. Ili tipkovnicu.
oba mobitela je moguće otključati, ako koga zanima, može mi se javiti na PM= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Kewl, mozda bi mogli nesto srediti, da ja uzmem ovaj a1000, a Raul v3x pa da dodjemo i to otkljucamo.
dobro, javite mi se onda na PM, pa ćemo se naći i rješit to= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Raul ce mozda nesto i uzeti, jer ovih dana ide u Milano;D ;D ;D ;D