trebam pomoć oko kupovine PDA
Spremam se kupiti svoj prvi PDA, pa se dosta dvoumim oko par modela.
Vidim da se ovdje skupljaju znalci, pa molim pomoć.
Kao prvo naglašavam da se ne usudim uzeti polovnjak i da mi je oko 2.000 kn gornja granica.
Najprije sam htjela uzeti Palm Z31 i nakon proučavanja recenzija po netu, krenula u kupovinu da bi me prodavači (EM shop i Rosenthal) nakon višekratnog zivkanja (ono: zovite drugi tjedan, možda dođe, grrr! ) obavijestili da ga se ne može dobiti, ne znaju hoće li doći i sl.
Nisam našla kod drugih prodavača.
Onda sam krenula u potragu za Tungsten E2 , da bi ispalo da ga možda eventualno mogu naručit preko Rosenthala .
U međuvremenu je stigao HP RX 1950 i ja se prilično zagrijala za njega. I što je najbolje IMA ga za kupit.
Budući da su u istom cjenovnom razredu,
Što vi mislite koji je bolji TungstenE2 ili HP RX 1950?
Memorije imaju isto -32MB, prvi ima BT, a drugi WiFi. (Kod prvog je navodno bug što se baterija može zamijeniti samo u servisu?)
( Inače, ako netko zna gdje bih mogla kupit Zire31, mene bi i taj zadovoljio, a dosta je jeftiniji od druge dvojice. )
Zvala sam maloprije veleprodaju Elektromagica i rekli su da im je pošiljka na carini, navodno nema Z31 ali ima E2. A onaj novi model TX ne znaju kad će dobiti ni po kojoj cijeni, to mi se ne da čekati.