Razmisljam da kupim ovaj mobitel za otprilike $US 150... mislim da vrijedi toliko ali ja ga nikad nisam imao u rukama, niti ga mogu otici u neku prodavnicu probat ga jer ga ovdje nemaju. zanima me prons & cons sta valja sta nevalja na mobitelu
Printable View
Razmisljam da kupim ovaj mobitel za otprilike $US 150... mislim da vrijedi toliko ali ja ga nikad nisam imao u rukama, niti ga mogu otici u neku prodavnicu probat ga jer ga ovdje nemaju. zanima me prons & cons sta valja sta nevalja na mobitelu
Meni je taj mobitel JAKO DOBAR... Ima odlican imenik... I sad bih se radio vratio na njega.
Prima MMC, kamera nije nesto predobra ali moze proci (1mpx)...
Ako te sto konkretno zanima javi.
osim imenika zasto bi ga preporucio nekome drugom da kupi taj mobitel, zasto ne? procito sam review na www.mobile-review.com i onaj lik nije bio bas odusevljen mobitelom...
A gle, sve je to subjektivan dojam onoga tko pise tekst.
Meni se recimo svidjelo mijenjanje velicine fonta u SMS porukama, dizajn mi je super...
mala ispravka - prima RS-MMC= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
@ P4E koju marku mobitela si do sada koristio?
Po mom mišljenju, bezbolniji je prijelaz sa Motorole i SE na Siemens nego sa Nokie.
...mob je ok... samo ponekad zna zezat, al mislim da je to do softwarea, jer imam Vodafoneov... inače sve 5 - ekran, imenik, izbornik...
Dali ima kod nas neki operater s65 u ponudi?
Ja ga imam ca. 4 mjeseca i stvarno sam zadovoljan. Kupljen u T-Mobileu ali sam vrlo lako maknuo njihove ikone i stavio original siemensove. Također vrlo lako update-an software s 12 na v. 43. Prije update-a bilo je sitnih smrzavanja ali nakon toga sve je 5. Sitan problem također je bio gašenje u džepu ali detaljnom analizom :-) otkrio sam da se baterija pomiče i gubi kontakt (riješeno komadićem papira koji učvršćuje bateriju).
Što se tiče dizajna ja sam oduševljen jer čovjek se osjeća moćno s takvom pilom u ruci!
Najveća zamjerka s moje strane je to što ne podržava mp3 (ali i to se vrlo lako rješava pretvaranjem u wav!
Jeste, ovo sto kazete za MP3, imate po forumu tamo na ono SERIES X65 kako to pretvarati i tako to, ali mob stvarno ima mocan Dizajn. Jedina mana po meni je nedostatak MP3, mozda to isprave nekim FW-om ili tako, ali nisam bas siguran, ali kao sto rece kolega iznad mene tu je uvjek Wav ili mozda AMR, ali ja mislim bolje Wav jer imam mob RS-MMC (ako se ne varam) pa ima dosta memorije
Jeli se moze minjati maska kod njega?
mislim da nemože osim u servisu ili u kucnoj radinosti...
ako mislis na clipit masku, tj. onu izmjenjivu bez odvidavanja ikakvih vijaka, onda ne...
ali kako kaze alcatraz, maska se moze promijeniti ako si spreman na malo vise posla i dakako izgled maske je tad ogranicen tvojom mastom ;)
hm
blokira mi kad odem u Adderssbook-Groups-VIP i hocu odabrat ime pod M ili K
mob se smrzne
unutra je softver v50 zadnji
...očito je problem u sw-u... meni ne blokira, a imam v25...= Citat =:
Izvorno postao JoZ@
nije ni meni do juce
sad sam skuzil da i na ostalim grupama zablokira
...skini s neta flash i ubaci ga u mob...= Citat =:
Izvorno postao JoZ@
kaj da stvim istu verziju prek iste ?= Citat =:
Izvorno postao Eminem