molim vas ako neko zna(ali nezna nitko)gdje se još može kupiti sony ericsson t68i kao novi mobitel molim vas u blizini zagreba:-/
(ako tema nije u pravom dijelu neka je moderatori presele)
Printable View
molim vas ako neko zna(ali nezna nitko)gdje se još može kupiti sony ericsson t68i kao novi mobitel molim vas u blizini zagreba:-/
(ako tema nije u pravom dijelu neka je moderatori presele)
jesi probao pitat u muzeju??? ;D= Citat =:
Izvorno postao sipe
duhoviti smo= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Sipe, ne sanjaj. Pomiri se sa sudbinom. Taj mob je prošlost. Isto tako i ja ponekad zaplačem za Nokijom 6110. Ali nema. A koliko se sjećam, T68i nije nikad bio u Vipme ponudi, ili griješim?
I kakav crni vip.me?
Ja koristim T68m sa softwarom od T68i, i vjerojatno cu ga brzo promijeniti (iako cu ovoga i dalje koristiti). Medjutim, prijatelj mi je takodjer zaljubljen u taj mobitel, i pokusao ga je traziti, ali sve je ostalo na pokusaju da ga pronadje, jer je to stvarno bilo kao nemoguća misija!
to je odavno van proizvodnje i ne može se pronaći valjda niti u najzabitijem selu gdje dostava dolazi jednom godišnje... odustani i kupi rabljeni ako ti je stalo do tog telefona.
:closed:....
cek a zasto bas novi? kupi rabljeni, bar njih ima. i sigurno ces naci neki u dobrom stanju.
I uostalom, što ova tema radi u podforumu Mobilni Operateri?
Ja sam isto jos do nedugo htio taj mob.
Da bar izadje neki novi T68, izgledom isti, ali s poboljsanim ekranom, funkcijama itd...odmah bi ga kupio.
da stvarno....boooo
kad mi starci nedaju da kupi rabljni= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
*ebeš ih
cekaj, rekao si da imas pare. pa kupi ga sam. meni nikad starci nisu kupovali mob. cak nekad ni nisu znali da sam ga promijenio