Što znači poruka "can't connect with bootstrap loader on com1"?Ovo mi javlja program za flash S35-ice.A htio bi Hrvatski jezik :-[
Printable View
Što znači poruka "can't connect with bootstrap loader on com1"?Ovo mi javlja program za flash S35-ice.A htio bi Hrvatski jezik :-[
Jedno pitanje , s kojim to programom pokušavaš ubaciti HR meni u S 35?
Koliko je meni poznato postoji HR meni samo za C ili M 35 , pa daj provjeri da ne bi bilo poslije "Joj meni".
[quote author=dexter link=board=siemens;num=1029221727;start=0#0 date=08/13/02 u 08:55:27]Što znači poruka "can't connect with bootstrap loader on com1"?Ovo mi javlja program za flash S35-ice.A htio bi Hrvatski jezik :-[[/quote]
Ako pokreces firmware update (flashas soft na noviju verziju) moras prilikom pokretanja flasha na kratko pritisnuti crvenu slusalicu na mobitelu. Ako ti ne uspije iz prve pokusaj opet.
BTW, sluzbeno ne postoji verzija softvera za s35 koja u sebi ima hrv. jezik, mislim da ti se ne isplati igrati s tim.
Lang 3 bi trebao sadržavati Hrvatski za Siemens S35.http://www.info-mob.com/meni.php?id=1&sid=1&cid=20
Ovdje je flash(koji ne radi)
Language 3 za s35 sadrzi sljedece jezike: English, German, French, Italian, Spanish, Catalan, Portugese, Dutch, Turkce, Polski, Magyar
Ne postoji flash sa hrv. jezikom za s35, postoji mozda neki programcic s kojim naknadno mozes ubaciti hrv. jezik, ali osobno mislim da nema potrebe za tako necim.
BTW, zasto mislis da flash ne radi?
p.s. pogledaj moj signature ;-)
Ne mislim da ne radi ,ZNAM da ne radi,probao sam.Da,vidim tvoj potpis.Ne mislim da je tvoja greška.Flash jednostavno ne radi!
Flash radi, samo ga ti izgleda ne znas flashati kako spada. Mob mora biti ugasen i u trenutku kada startas flashanje moras na kratko pritisnuti crvenu slusalicu. Ako ne uspije iz prve, ne ocajavaj... treba dobro pogoditi kad ces pritisnuti crvenu.
p.s. Crvenu pritisnes na kratko, a ne dugo pa da se mob upali...
Za tvoju informaciju flash-ao sam ovaj mob 2 puta i to uspješno.Mislim da flash mobitela i nije neka velika mudrost.Ako nekom jest,neka ne pokušava. U svakom slučaju niko mi nije pomogao.Štos je u tome,bar ja tako mislim,što program za flash-anje nije napisan kako spada.Ista stvar mi se dogodila sa jednim drugim programom ali je poslije sve radilo OK.Eto!Hvala svakom tko mi je pokušao pomoći!Hvala GOG!
No frx, znaci na kraju si ga flashao, ali ne s onim flashom koji se moze skinuti s mog site-a?
BTW, ima li netko prostora na net-u gdje bih mogao uploadati sve flasheve?