-
otvaram kafić ADSLom
eto... otvorili smo i 'kafić', pa da utipkam i prvu poruku ;)
baš malo proučavam ovaj naš HTdsl pristup internetu i užasavam se... cijene su paprene uzevši u obzir ograničenja koja imamo u prometu. 240 kuna mjesečno i samo 1GB podataka... oni fakat nisu normalni! a filmići koje bi si ja pogledao (ne piratiziram, filmići vijesti iz izraela 8), live streamovi, foršpani, najave i moviesi iz nekih cool igrica kad se već nemam vremena igrati ;D) pa updatei, pa zakrpe (long live the M$ ;D) i tako... sve blagodati stalne veze o kojima hrvatski surferi mogu samo sanjati!!!...i oni bi meni 1 giga, da ne pričam o cijenama za više prometa :'( :'( :'(
a janezi s kojima se na moru zabavljamo svaki dan ribare po netu za 260 kuna mjesečno 512/128 kbps i imaju neograničen promet!
ljuuut sam >:( >:( >:(... na ove majmune u HTu koji si dozvoljavaju ovako tretirati svoje korisnike... mogu samo bit hepi kaj imam CARNet ko akademski građanin pa si mogu priuštit puno internetanja mjesečno :)
kad će konačno hrvati na zelenu granu ??? ??? ???
-
Re: otvaram kafić ADSLom
kao prvo... napooooooookkkkkkoooonnnn... KAKO da izrazim svoje odusevljenje....
jos ean predlog... mogli bi napraviti i neko okupljaliste nekim danom forumovaca - NE KSET ;D - da se malo i prave kave pije...
sto se tice ADSL to je bullshit, ono HT sucks... trenutno sam u Sarajevu na filmskom festivalu - gdje je j.... zagrada na bosanskoj tipkovnici? - j.... imaju razvijenije komunikacije od Rvata - sramota...
inace vidimo se uskoro u Zagrebu i nadam se da ce ovaj forum s prvim bojama jeseni zazivjeti u svom punom sjaju ;)
-
...sva sreča da HT nema konkurencije jer bi morali i na njih pljuvati (pošto kod "nas" se konkurencija dogovara o zajedničkim nastupima).
Nemam što dodati osim "užas"!!!
-
Dolazi Vip u konkurenciju pa možda HTovci smanje cijene. Dream on ;D