-
dvojba:d600 vs. k750i
stvari stoje ovako: prodao sam panasonic vs3 i u mogucnosti sam da kupim nesto skuplji mob,a izbor mi je pao na dva gore navedena.svjestan sam da k750 ima bolju kameru,ali i probleme sa joystickom , ponekad sa softverom.d600,nasuprot tome ima bolji zaslon,zvucnike i dizajn,ali nema fm radio i glasovno biranje(vazno mi je zbog bluetooth instalacije u autu).zanima me vase misljenje o ova dva moba,a i iskustva od onih koji ih imaju!
-
FM radio mi ne treba, a ni glasovno biranje mi nije nešto potrebno...da ja biram - definitivno Samsung D600!!!
A o tvojim preferencijama ovisi kaj bi htio...
-
K750 je predobar aparat . imap sam ga prilike malo isprobati i nemam mu niti jednu jedinu zamjerku a inace nadjem i dlaku jajetu . i cijena mu je odlicna za mob tih mogucnosti .
-
lol phytosculpt ;D pa ne biras ti nego zmija!
neznam zmija vidi koje od tih funkcija su tebi vaznije, sto mislis da ce ti vise trebat da ces ise koristit.
moj izbor je k750 radi bolje kamere
-
Ali K750 zna povremeno prolupati, čak i riknuti...znam primjer za D750 (isti qurac ko K750) da je bio previše na punjaču i da je jednostavno riknuo...onda taj joystick, pa kad ti se napuni memorija, K750 je toliko spor da dobiješ mlade dok nekaj otvoriš i slično...
-
Cekaj ja sam cuo da k700 ima problema sa punom memorijom i jostikom, a ne k750!
-
Uzmi d600. Ima bolju rezoluciju i jednostavno je bolji!
-
uzmi jedan od moja dva trenutno i miran si . bas sam profitirao od vip i t-com akcija . :)
-
definitivno D600.. K750 ima iste probleme kao i K700, pokušaj guranja previše multimedije stvara probleme s brzinom.
Usto, D600 dizajn je puno elegantniji, a vjeruj mi, kvaliteta slike na kameri
K750 nije nešto puno bolja, pošto se ipak radi o mobu, a ne digitalcu.
-
Alo ljudi, pa već su dvije iste teme otvorene. I sve su zbog toga zatvorene.
Potpuno ista tema sa slikama je otvorena i tamo ima velik broj mišljenja ljudi. Prebacite se tamo........
-
...ovdje postoji već rasprava o tim modelima - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15022
--------------------------------------------------------------------------------------------------
JAVNO UPOZORENJE:
"zmija" - zbog nepoštivanja pravila foruma objavljujem javno upozorenje, zasad samo ovdje, a poslije, ako se ponovi, dodjeljujem ban. To vrijedi i za sve ostale članove ovog foruma je mi je više dosta da se neke teme ponavljaju. Koristite Pretraživanje (Search) prije nego otvorite neku temu.
MODERATOR