Bok,
molim vas može mi netko pojasniti kako instalirati na 6630 igre
tipa fifa 2006, fifa2006 nema 1 file nego ih ima više pa neznam kaj treba napraviti, trebam li kakav instaler? i kako pokrenuti one go boy igre tipa super mario?
hvala
:comp:
Printable View
Bok,
molim vas može mi netko pojasniti kako instalirati na 6630 igre
tipa fifa 2006, fifa2006 nema 1 file nego ih ima više pa neznam kaj treba napraviti, trebam li kakav instaler? i kako pokrenuti one go boy igre tipa super mario?
hvala
:comp:
Koliko fileova ima?
Na svoju 6680 nisam instalirao puno igara, ali uvijek postoji neki .sis file koji se instalira na mob...
ja mislim da on pokušava instalirat n-gage igru na mob. ona nema sis fajla. nisam ti baš siguran kako se to radi al sam siguran da to ovdje na forumu ima objašnjeno. malo potraži.
Samo sve to prebaci u system mapu na kartici i to je to. Najjednostavnije je sa card readerom (jer preko PC suita i BT-a ne vidiš tu mapu), a ako ga nemaš, prebaci nekako drugačije i instaliraj FExplorer (verzija 1.14 ili novija, jer se od njih mogu premještati cijele mape) i premjesti u mapu system
ljudi pa on je skinuo java igru mislim fifa 2006 nije izasla za n gage a to sto mu se pojavilo vise fajlova znaci da je otvorio jar fajl sa winrarom. tako da nemoj to otvarati nego samo to celo posalji na mob!
Ali mora imati na mobu winrar ;)
Zašto bi morao. Samo mora pokrenuti jar datoteku koja pokreće instalaciju