Zanima me s kojim programom pretvaram Divx u Dvd i gdje ga mogu skinuti:comp:
Printable View
Zanima me s kojim programom pretvaram Divx u Dvd i gdje ga mogu skinuti:comp:
Hvala!Probao sam i ne znam zašto kada radi conversion bude internet stranica od cucusoft preko filma
to je samo trial verzija.dok ne upišeš serial number tak će ti pisat preko filma
Ja sam novi u tome pa neznam gdje je serial number i gdje ga upisujem
Xilisoft DVD Ripper 3.0
ovo je isto trial verzija ali ti ništa nepiše preko filma kad konvertiraš
EDIT:s trial verzijom možeš konvertirat samo 5 minuta
trebaš ukucati registration code.registretion code ukucavaš tako da kad pokreneš program odeš Help-->Enter Registration Code
Registration Code cu ti poslat na PM
Skinuo sam.Thanks!
sada ako se ne varam sa dvd ripperom ripam dvx film a onda snimam sa cucusoftom?
ne.s ovim dvd snimaš na hard u divx ili nekom drugom formatu i onda sa harda pržiš s nerom ili nekim drugim programom za prženje
a gdje ima serial nr za cucusoft?
Ja sam nekoliko filmova skinio sa neta pa bi ih sada sprzio na dvd zato mi to treba.
nema.pa možeš ti spržit na DVD u bilo kojem formatu= Citat =:
Izvorno postao dorky
skinuti su u divx formatu a ja bi htio imati Dvd da gledam na Dvd playeru
šta nisi reko odmah.
http://www.sharewaretown.com/dl/WinA...-Converter.exe
kad pokrečeš samo klikni next time
Hvala!
Sada cu probati i javi ti ishod
dok mi konvertira na preview window vidim isto reklamu za stranicu preko filma.Jel to u redu?
neznam....
imas besplatan program i zove se divx to dvd i potpuno je besplatan.samo upisi pojam u trazilicu.
jesi ti to upiso u tražilicu i vidio koliko ima rezultata-->REZULTATI<--aj sad nađi među njima koji je taj koji si ti reko:wstupid: :wstupid: :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Imaš pravo XTTX!
Zmija znaš li koje je to konkretnije?
Ne kuzim...= Citat =:
Izvorno postao dorky
Ako vec imas na HDD - u divx formatu navedene filmove jedino sto ti treba je Nero. Kada biras opcije za novu kompilaciju u Neri odaberes snimanje Video CD ili SVideo CD ili ako bi nakon ovakve obrade spomenuti divx bio prevelik za snimenje na CD (sto je vecinom slucaj) odabires Video DVD prije pocetka snimanja i to je sve. Snimanje zna trajati 2 - 3 sata jer usput i prekodirava.
Naravno kvaliteta tako snimljenoga DVD - a je ista kao i kvaliteta divx iz kojega si DVD snimio, jedina "prednost" je sto ga linijski DVD player moze reproducirati!
jel ima neki program koji to brze radi?
Probaj WinAVI Video Converter.
Radi skoro sa svim formatima.
Uspio sam Bimbi:Thanks!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
[QUOTE=dmi]http://www.dziweb.com/index.php?file=235[/QUOTE
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
se mogu titlovi ubacit u dvd? mislim kad radiš iz divxa u dvd!