Da li mi netko moze reci u cemu je tajna; sve igre koje imam mi rade dobro, osim Dooma3 i Quake4; oni se ruse na desktop nakon nekog (jako kratkog) vremena. Najcesce ne uspijem doci niti u glavni meni, a ponekad uspijem i doci do mjesta gdje se vec ucitava staza, ali staza se nikad ne ucita jer mi se pri sredini-kraju ucitavanja nivoa igra rusi. Probao sam razne konfiguracijske postavke i bla bla; nista ne pomaze. Probao sam 20-ak nVidia drivera i sa svima isto - neuspjeh (trenutno koristim ForceWare 81.94). Prije godinu dana kad sam nabavio Doom3 sa se hebao sa tim i jedva sam cekao da dodje Q4 u nadi da cu barem njega moci pokrenuti, i sad me opet muci ista stvar. Na raznim stranim forumima citam da se to moze dogadjati zbog overclocka; moj stroj jest oc-an (samo procesor, sa 1.46 Ghz na 2.0 GHz [TBred], voltaza je na +5%), ali sve igre i aplikacije, cak i OS [Win XP Pro SP1] mi rade bez ikakvih lockup-ova, osim navedenih D3 i Q4. Cak sam i graficku promjenio prije pola godine u nadi da cu mozda konacno moci zaigrati D3, ali nije pomoglo; imao sam prije GF4Ti 4200, sad imam GF 5900XT i na obje se desava isto.
Ako je netko imao takav ili slican problem i uspio ga rjesiti (bez vracanja frekvencije CPUa na defaultnu vrijednost ;) ), bio bih zahvalan da to podjeli sa svima nama.