Dali mi može netko potvrditi da ovo je njemu ubrzalo aplikacije na mobitelu?!?! Meni kao da je brži ili se varam??
= Citat =:
Izvorno postao Tips & Tricks & Secret Codes
Printable View
Dali mi može netko potvrditi da ovo je njemu ubrzalo aplikacije na mobitelu?!?! Meni kao da je brži ili se varam??
= Citat =:
Izvorno postao Tips & Tricks & Secret Codes
to se i ja pitam, ali valjda je, samo što je glupo kad ideš vidjet primljene i pozivane brojeve nestanu odmah nakon prvog dana..
meni ne radi ništa brže, ili ja ne primjetim razliku..
to je stara fora se n-gage,mogu posvjedočit da mi je radila brže u nekim segmentima
pa dali se to isplati napravit???
Puno imas za napravit da isprobas sam...
Meni nije bila uopće brža nakon toga,probao sam par puta za svaki slučaj ali ništa.
jel to radi sa 7610?
Jel radi sa 6680?
probajte...
Zasto ne probate. Ja jesam na gejdžu i ne radi. Nisam primjetio igdje nekakvo poboljšanje.
Znam, al meni to nekak zvuči čudno, odnosno da s nekakvim upisivanjem riječi iliti kodova u to-do listu možeš napraviti čudo na mobitelu...ne kužim se u te stvari, al svejedno mi je to nekak malo - blentavo...
Slažem se ali kao što za svaku nokiu vrijedi *#0000# tako i ovo me kopka dali na neki skriveni sistem u symbian mobitelima može nešto napraviti za akceleraciju softvera. Jer vjerovatno ima tajni koje stvaratelji platforme nisu otkrili !!! A koriste kao AS-a u rukavu za buduće proizvode?!?!= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Bilo bi glupo da naprave mogućnost da mobitel bude brži nego što je, samo se to mora aktivirati nekakvim kodom...to mi nema nikakvog smisla...ko da prelaziš igricu na Play Stationu sa šiframa, ista stvar...
.....o tome možemo samo nagađati ali možda pri ubrzanju softa neke aplikacije nerade kako treba pa je vračeno na neku "normalnu" brzinu!
Jako dobar primjer si naveo kao kod SonyPlaystation chetovi postoje ali neznaš za njih dok ih "nepotražiš"
;)
pa čovećelogična je stvar da će ići brže symbian mobitel kada pobršeš sve pozive jer i oni zauzimaju memoriju...nemojte ništa sa kompa brisat pa ćemo vidjet :flame:
Na 3650 ne pali ili ja ne primjetim razliku. Tako da se za 3650 ne isplati pokušavat.
ni na 6630