evo, čisto informacije radi, taj tuning je vrlo moguć, danas sam ga radio i prošlo je uspješno...
probat ću još i D750 u W800, pa javim.
Printable View
evo, čisto informacije radi, taj tuning je vrlo moguć, danas sam ga radio i prošlo je uspješno...
probat ću još i D750 u W800, pa javim.
da to je i meni frend napravio sa k750i ali smo ipak ostavili normalni
i orginalni soft u mojem mobu,baš neke velike koristi i nemam od tog
A jeste mijenjali maske? Meni treba maska za W800 da ju stavim na D750. Soft ne bi dirao zbog garancije
Dobro i kaj tocno dobijes flashanjem u w800?kolko sam ja skuzio sam to da mozes slusat mp3 dok je mob ugasen a ja nikad ne gasim mob pa mi isto ili ima jos nesto?
ma ne samo soft tek toliko da isprobamo;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
ma da nebitne sitnice i da se okolo možeš hvalisat kak imaš soft od w800;D= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
A na koji način se maskice mijenjaju? je li to predviđeno ili zahtijeva dublje zahvate u mobitel?
Na K750 se maske ne mijenjaju, samo siva i crna postoje. Mislim, moze se mijenjati ali treba onda raskopati cijeli mob, a i time gubis garanciju ako ju imas ;)
Hvala. Gledao sam mobitel sa svih strana i nije mi izgledalo da su maskice zamjenjive... A sad to i znam... dakle oprez kod grebanja mobitela... Samo sitno i neupadljivo...:D
evo ja baš nedavno pretvorio svoj k750i u w800i
i mogu reći da sam od sada ponosni vlasnik w800;D
ali naravno sa duplo ljepšom maskom onom od k750i;)
fora je kaj je je!
mozda i je fora,ali nema neke koristi.
Mogao bi stavit koju sliku da vidim kako izgleda? Jesi mijenjao i firmware? Koliko si i gdje nabavio masku od w800?= Citat =:
Izvorno postao damgol
ma kaj bi masku mijenjao samo sam stavio soft od w800i
na ljepšu masku od k750i,a frend koji je imao w800i je
htio stavit na njega masku od k750i ali kad je čuo da
samo maska košta 900 kuna odustao je i prodao w800i
jel mu se nije sviđala njegova orginal maska
ne bi ja mijenjao nego mi treba maska da stara promijeni masku sa D750 u W800. U Electromagicu su preko 400 kn, pa trazim jeftinije ako negdje nadem
svaka cast tko je uspio, I ja sam svoj d750 frizirao na w800 i mogu reci samo najbolje jer je t-mobile software odvratan.Svakodnevno se bavim tim poslom pa ako vas nesto zanima oko fleshiranja i otkljucavanja mozete me pitati.Samo da kazem da sam SE fleshirao sa GTI boxom,pa me zanima s cime ste vi to radili??
Najlakse je putem Davincija (www.davinciteam.com).
Original kabl+10 Eur...
Alternativa je www.totalmultiserver.com.
Jesi mozda mijenjao masku?= Citat =:
Izvorno postao slavonac_wien
Ali flashanjem se gubi garancija ako je kupljen u trgovini.
damgol ajde daj ubaci malo slika...
pa samo sam stavio softver od w800 ništa drugo
evo ovak je prije zgledao soft
http://www.mobile-review.com/review/...k750/pic20.jpg
a sad ovako izgleda
http://www.mobile-review.com/review/...00/pic12-1.jpg
drugih promjena nema
ja samo imam w800i u kućištu od k750i;)
skoro isto, ko da sam stavio onu temu Walkman w800 koju imam na hardu ;D. Jedino umjesto ikone "Glazba i video" ima ova walkman ikona. I onaj flight mode i to je sve.
Ej ljudi i ja bih to uradio, ali ne znam kako, ima li način da to besplatno uradim, rade li to ovi ljudi koji otključavaju i popravljaju mobitele
imas za 50 kn mijenjanje softa
A gdje imam to za 50 KN, ja želim K750i u W800i
S tim gubis garanciju ako ti je mob kupljen u trgovini= Citat =:
Izvorno postao hjerkic
pogledaj u oglasniku ili nazovi ove kaj prodaju mobitele pa ih pitaj.
Dobro hoću. Još nešto, imam problem s joystickom, često mi ne radi, odnosno ne prihvati kad npr. pritisnem lijevo ili desno. Čuo sam da je to do softvera, je li do njega ili je to hardwerski problem, ako jest hoće li mi to beplatno popraviti ako je mobitel pod garancijom