dali mi neko može reči koji naj jeftiniji model nokie ima ugrađen bluethoot?
Hvala
Printable View
dali mi neko može reči koji naj jeftiniji model nokie ima ugrađen bluethoot?
Hvala
Od novijih modela 6021. Oko 1500 kuna (slobodan aparat)
EDIT: može se naći i 6600 za 1600,00 kn
aiiiiiiiiiiiii, ništa jeftinije, koliko su ovi modeli iz druge ruke?
ovisno koji,ako ideš na najjeftinije to bi bila n7650 cca-500 kn,ali bolje izdvoji stotinjak kuna više pa uzmi 3650
I još napomena da 7650 ima polovični bluetooth. Oću reć da ima samo data modul, a ne voice, tako da ako misliš koristit BT slušalicu, ništa od toga. Za 3650 ne znam.
a imaju kameru te nokie, ma ustvari pogledat ču na netu, hvala!= Citat =:
Izvorno postao sodom
šta ova 7650 se nađe za cca 500kn? mobitel izgleda strava, a to što nemogu slušalicu bt koristit me ne zanima! di bi je mogo nač za tu cijenu?
pogledaj u oglasniku
6600 je pravi izbor. i mozes ju naci vec za 800kn, ne mega ocuvanu vjerojatno ali mozes..evo bas sam sad gledo u oglasniku.
Gledam i samo čekam kad će netko od moderatora preimenovati temu u neku prikladniju, ali ništa...
ma malo mi je previše 800, nemam sad 500 bi se još našlo al više... teško...= Citat =:
Izvorno postao khideg
uh..to je onda stvarno problem..
7650 bi bila idealna za tu lovu, dobro izgleda....hmhmhmh
Ne znam za šta ćeš je sve koristi, ali 7650 im ajedan ograničavajući faktor, a to je vrlo mala količina memorije - 4MB za sve kontakte, slike i aplikacije, a nema podršku za MMC.
imo sam 7650.. ne to nije dobar mob.
za vrijeme kad je izašla i ono šta predstavlja dotični mobitel nebi trebao nikad doživjet da se ovako o njemu piše.
imam respect..prema njemu,ali vrijeme je ucinilo svoje.= Citat =:
Izvorno postao sodom
U pravu ste obojica. U svoje vrijeme je bio revolucija. Sad ga je vrijeme pregazilo i iz današnje perspektive mob je nula. U svako slučaju upisan je zlatnim slovima u mojoj "knjizi mobova". ;D
ja mislim da se najvise isplati uzet 7600
ima 32mb,mp3,video,3G,bluetooth,infrared i slika je odlicna.............
a cijene nisu velike oko 1000kn
vidim da se skreče offtopic,a na pitanje članu Vido je odgovoreno zato nevidim razlog da se ovo nastavlja:closed: