-
Panasonic VS7 ili SA7
Evo došlo je vrijeme da zamijenim svoj GD-87 :D
..dal se ovi modeli mogu nabavit kod nas i koja im je cijena i dali je jedina razlika između njih u bateriji i naravno vaše mišljenje o njima....
@zappan jesi li imao kojeg na testu pa da čujem iz prve ruke, prije 3 god si mi preporučio gd-87 i bio sam prezadovoljan, pa te molim da kažeš što misliš o njima
-
zadnja informacija od zastupnika je da VS7 neće biti uvezen u hrvatsku, mislim da je čak otkazan za cijelu europu. SA7 još nije stigao, zadnje je došao SA6 koji je u biti vrlo sličan VS3 svojim funkcijama, jedino je poveća bombica od telefona jer ima 1660 mAh bateriju koja traje 7-10 dana barem. fali mu vanjski ekran, bluetooth i sl. kada stigne SA7 (ako stigne :) ) javim kakvo je stanje s njim.
za sad ti je možda isplativo od teleta drugog uzet x700, ako te interesira symbian telefon. ili pričekaj još malo dok stigne SA7, ali bit će vjerojatno skuplji od 2.500 kuna dok ti je x700 trenutno 900 kuna u teleta drugog.
-
isplatilo bi se cekati mx7 sa bt-om, vanjskim zaslonom i 2mpx kamerom.
-
x700 ne bi uzimao, onda ću pričekat sa7, cijena mi nije bitna jer ne mislim mjenjat mob svakih pola godine tako da mi nije teško dati kojih 3000 kn za mob koji ću imat bar 2 godine....
...a valjda bi onda sa7 ili ovaj mx7 mogli doć tijekom blagdana ?? budem pričekao još kojih mjesec dana pa ću onda odlučit....
-
Jel ima u Hrv. u nekom dućanu VS6, vidim da ih ima u oglasniku
-
jos nije dosao u prodaju.
-
Sa7
Koliko imam informaciju nema ništa ni od VS7, SA7, MX7..
A šta će mi VS3 ili SA6.. nemaju prednji (sub LCD) display.. Da ima odmah bi ga kupio!
(Imam X70)
No ipak... zna li tko gdje bi se mogao nabaviti SA7 ??? (kod nas u HR)
-
alea ga nema u ponudi,znaci samo na crnjaka.