Treba mi program preko kojeg bi mogao flex izvući iz monstera, editirati ga i natrag ga postaviti u monsterpack! Naravno, ako je to izvedivo (mada mislim da je)...
Printable View
Treba mi program preko kojeg bi mogao flex izvući iz monstera, editirati ga i natrag ga postaviti u monsterpack! Naravno, ako je to izvedivo (mada mislim da je)...
zove ti se "sohocodec", i radi upravo to što tražiš... podržava još neke opcije poput rađenja custom language packa i sl...
E baš mi tak nešto treba! Jel imaš možda taj program ili bar link?
EDIT: jel si siguran da se tako zove jer ja ga uopće ne nalazim! Google ne nalazi ni jednu stranicu!
Znam da se SHX file da rastavit na komponente sa "ShCoDec" programom - tako sam ja radi za CG15 (ikone). On pokaže točno unutar flasha da je RAM downloader, LP, CG15, flex, flash, itd...
Probaj s njim...
A dali se da natrag sastaviti? Mislio sam editirat langpack i flex, pa ih natrag vratiti u monster...
Of course! On ti ih rastavi i sastavi natrag. A ne moraš čak ni cijeli MP kreirat: kod ikonica sam ja završio sa fileom koji treba fleshat na mob, velik je jedva preko 1MB, a mijenja SAMO ikone. Tako isto možeš raditi extract i mijenjat SAMO flash ili samo LP ili samo ovo ili samo ono... Kužiš, ne?
Vidi ovaj PDF file s uputom za DRM-ikone pa pogledaj samo onaj dio o rastavljanju i sastavljanju SHX filea sa ShCoDec-om.
Ok, probat ću! Ak mi uspije Flash (radim na oslobađanju memorije) pa ćemo vidjet kako će sve šljakati. Ak bude uspješno, onda ću tokom ovog tjedna uploadat flash pa da se testira!
Hvala na pomoći! :thumbup:
jel bi ikako mogao .smg prebaciti u recimo .hs (za flex)? Jer kad mi ga rastavi, ima extenziju .smg a meni treba .hs. Jel ima možda kakav programčić?
Još nešto, TRIPLETSI uopće nemaju DRM (graphics), tak da neznam dali bi se to moglo uopće srediti...
Probao si sa TRIPLETS MonsterPackom, ili? MP bi trebao imati...
A ovo za SMG ---> kad ga izvadiš, editiraš ga, onda opet u ShCoDec klikneš dolje na REPLACE (dok je osvjetljen taj flex.dio) pa te on pita za file i njega zamijeniš. I nakon toga ima gumb "Create .SHX" koji kreira SHX file (odnosno tzv. FlashLex file).
Ok, ali problem je u kojem programu i kako editirati SMG file!?
Probao sam MonsterPack 58R otvoriti i nema taj dio! Sigurno je onda u nekom djelu flasha to zapisano!
Ahaaaa.... E to ti ne bih znao. Negdje sam vidio neke toolove za to, ali ne mogu se sjetit gdje.
From the top of my head, probaj na www.motomodders.net otići. Moraš se registrirat (free) i onda imaš meni za download. Ima dosta softa tamo, mislim da ima i toolova za ovo što ti tražiš.
ima dosta toolova, znam i ja, ali ne ono što je meni potrebno... Znači, nisam našao...
Mozes sa ovim programom LeaderGL_FlexEditor_9.8_XP razdvojiti ceo monsterpack ali ce svi izdvojeni fajlovi imati shx ekstenziju(takodje ih mozes i vratiti u monsterpack kasnije)
Edit: program imas na ovom sajtu http://leadergl.e1000.it/
NE uspijevam ni sa tim programom!
Još nešto! Kad hoću izvući iz monstera langpack i spremiti ga u zaseban flash, kad hoću flashati mob, uopće ga neće flashati.l E sad jer je to do file headera ili Ram downloadera (znam da svaki flash mora imati taj downloader)
Ovako si probao, i ne radi?
Evo kad ga hoću spremit!
http://img299.imageshack.us/img299/2...tled1rt.th.jpg
Radio sam uredno postupak baš kak si i ti napisao... Možda je do programa!?
Bilo je do programa. Sad sam skinuo sa tvoje stranice i radi. Sad sam vidio da u tom programu ima flex editor, ali kad ga otvorim, odaberem smg file i kliknem na parse, ništa se ne događa. Nemogu vidjeti sadržaj flexa.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
E sad me još zanima kako bi mogao .hs (flex) mogao prebaciti u .shx (flexlash), jer preko ovog editora nemogu editirati flex, a htio bi si napraviti custom MonsterPack.
BTW: napravio sam LP (samo engleski i hrvatski) :D