Zainteresiran sam za taj mob, stvarno mi je totalno cool, i zanima me da li je igdje nabavljiv u HR, jer su me svugdje blijedo gledali kad sam to spomenuo.
Printable View
Zainteresiran sam za taj mob, stvarno mi je totalno cool, i zanima me da li je igdje nabavljiv u HR, jer su me svugdje blijedo gledali kad sam to spomenuo.
Neznam... Koliko znam da ga u prodaji nema, a nema ni na crno... Možda da ga negdje vani uzmeš... To bi ti bila jedina solucija
S obzirom da je ROKR vrlo slican modelu E398, moze li se nekako doticni naflesati njegovim software-om. Buduci da koristim iTunese i AAC format, htio bi taj player na mobitelu :)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
mislim da su to ipak razliciti modeli.
Neide nikako! Ipak su to različiti modeli! Pogledaj na mobile-files koji ide soft gore pa vidi
Apropos, ROKR su useri jako popljuvali. Dva glavna razloga su, po korisnicima, premalo memorije i prespora konekcoja na iTunes.
Glede memorije, problem je što su uređaj uspoređivali sa iPodom, pa zato i je lošiji u kategoriji "memorija". A iTunes ne bih znao, valjda je kopiranje 5-6MB MP3 filea malo sporije...
Uglavnom, fest je podbacio model. A mislim da sam to čitao na GSMarena.com, nisam više siguran.
Stariji E398 po meni puno bolji izbor