evo šta vi mislite o ovome, da li se isplati naučiti..
za one koji neznaju, to je kad čitaš 25000 riječi u minuti, tako da mentalmo fotografiraš..
Printable View
evo šta vi mislite o ovome, da li se isplati naučiti..
za one koji neznaju, to je kad čitaš 25000 riječi u minuti, tako da mentalmo fotografiraš..
ja gledam to na ovaj nacin-> mozda mozes citat 25 000 rijeci/min ili otp 50 stranica/min harry-a potter-a, ali strucnu literaturu kao npr. anatomija vinske musice-> JOK!!!
EDIT: i da, preskupo je da bi ti neko rekao sto trebas radit, jer to sam doma moras ucit i vjezbat, dakle sve je na tebi!
ja to koristim ponekad. tj.. pokusao sam, zahtjeva strasnu koncentraciju. tako sam 'procitao' nekoliko clanaka iz casopisa za par minuta umjesto... 1 sat?
ja umjesto da sam platio 300 dolara, skinuo sam sa Shareaze, i sad polako učim..
jako je zahtjevno jer treba biti velika koncentracija i kad sve to usavršiš kroz neko vrijeme, za ono što ti je trebalo 10 sati za pročitaš i savladaš, tada bi ti trebalo kojih pola sata..
to ja mislim naučiti pa da si puno olakšam u budučnosti, i za faks će mi dobro poslužiti..
ima li tko iskustva s tim jer bi full želio popričati s tom osobom..
moš li poslat link za to
čitaš li ti, SHAREAZA ili DC++ ili torrent ako ima..
a dobbro daj reci pod kojim pojmom da to tražim u shareazi
pojam ti je photoreading..
onda nađeš MP3-e i knjige..
imam SAREAZU(i emule i dc++ i torrrent) to je onaj program s crvenom ikonom i žutim slovom S u crvenoj kocki!!! ali i SAREAZA ima link košto ima i eMule (edkn.).... pa mi daj link a ako neznaš vidit link i koliko je veliko= Citat =:
Izvorno postao Bronth
to je za ostale programe..
uđi u Shareazu i spoji se na sve tri mreže, i onda upiši u search photoreading, i trebalo bi ti naći jedan ZIP file koji ima oko 220MB, njega skineš, i u njemu su ti knjige i kazete..
nema nikakvog linka..
220MB!!!!!!!ovo nabavljam kad uzmem adsl
ja sam to skinuo..
imaš 16 MP3-a, a svaki traje od 20-30 minuta, dobiješ priručnik i dvije knjige također o tome..
ja nemam adsl a modemom bi skidao cca 20H ali već jednom će doć adsl
Skinuo i ja to!
Pitanje je samo, koliko je to djelotvorno, zar nije to do genetike više!
nije do nikakve genetike..
to koristiš cijeli svoj UM kada to radiš..
ako je do genetikenema problema otac mi je pročitao knjigu od 150 stranica u 2.5H
evo da obnovim temu sa novim saznanjima..
ovako, odustao sam od tečaja na kompu, i sad ću ići 3.02 na tečaj u Rijeci, jer mi je u Zagreb bilo predaleko..
za one zainteresirane, posjetite InOptimum
imaju sada tečajevi u Rijeci i Puli, pa za više informacija pitajte mene..
javljam obavezno prve dojmove nakon tećaja..