Par ljudi se zali da im se na novim ME45 javlja non stop card error? Probali cisceje konektora, stavljanje papirica izmedji SIM citacai baterije, uzalud. Any clue?
Printable View
Par ljudi se zali da im se na novim ME45 javlja non stop card error? Probali cisceje konektora, stavljanje papirica izmedji SIM citacai baterije, uzalud. Any clue?
hm a da nije greška u sim kartici? ;) ;)
dobro viki predlaže... kod nas u hrvatskoj se nije čulo za takve probleme koliko sam ja upućen...
probaj kod tehničke službe operatera vidjet imaju li oni kakvih informacija, ili ak nemaju da ispitaju malo to... kod nas je tako bio problem sa SIMovima jedne serije jednog od naših operatera koje nisu se slagale s nokiama (meni konkretno se desilo to, probano na N3310, N3330, N5510) pa su jednu poveću seriju SIMova ljudima mijenjali, naravno besplatno uz zadržavanje istog broja telefona (prepaid)
da nigdje se među bugovima ne spominje tako nešto
Ja sam imao sličnih problema sa S35 i to nakon što sam stavio CRONET-ovu novu karticu,onu sa INFO glupostima.Flash mobitela na noviju verziju software-a je riješio problem.Neznam jeli ovo isti slučaj,ipak je ME45 noviji aparat ali nije zgoreg pokušati.Naročito pošto je upgrade besplatan.Od Siemensa je!
U pravu si, fleshovanje je rijesilo stvar 8)
[quote author=dexter link=board=siemens;num=1026826216;start=0#4 date=08/12/02 u 20:19:18]Ja sam imao sličnih problema sa S35 i to nakon što sam stavio CRONET-ovu novu karticu,onu sa INFO glupostima.Flash mobitela na noviju verziju software-a je riješio problem.Neznam jeli ovo isti slučaj,ipak je ME45 noviji aparat ali nije zgoreg pokušati.Naročito pošto je upgrade besplatan.Od Siemensa je! [/quote]
Hoces reci da si flashanjem S35-ice maknuo SMSinfo izbornik sa lijevog soft keya ?!?!?
Ne!Krivo si shvatio!I dalje mi je na lijevoj soft tipki INFO i to se ne može maknuti koliko ja znam.Sad mi se više mobitel ne gasi!Sa original verzijom softwarea(mob je star)05,mob mi se jedanput dnevno gasio sa porukom sim error.Nakon upgradea software-a na verziju 20 sve radi kako spada i nema više poruke sim error.Dakle štos je bio u starijem softwareu mobitela,koji nije podržavao INFO pizdarije koje se nalaze na novoj Cronetovoj kartici!OK?
OK. Znam da ovo drugo nije moguce, pa mi je bilo malo cudno...