novosti sa symbian expo 2005 u rusiji. doduse sve je na ruskom (mozda ima opcija za prebacivanje na ENGL, nisam gledao), ali ima slika:
SYMBIAN EXPO 2005 RUSIA
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Printable View
novosti sa symbian expo 2005 u rusiji. doduse sve je na ruskom (mozda ima opcija za prebacivanje na ENGL, nisam gledao), ali ima slika:
SYMBIAN EXPO 2005 RUSIA
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
koja je mašina ova nokia 3250!!! baš mi se sviđa! ali p990 mi je jedina želja u životu za sada!!! zašto ovi ostali proizvođači u svoje mobitele stavljaju starije verzije symba? sve su neke 6.1 ili 7. il sa onim starijim uiq vezijama!
dobar je i ovaj lenovo p930! on ima noviji symb.
a gle onog ružnog benq-a!;D
bas mi je dobar p990.....
nabrijeno lol
Nekako mi ruski baš i neide pa više volim ingliš ;D
http://www.thesmartphoneshow.com/
EDIT:Symbian OS phones
Slučajno ako niste naišli na te stranice jako su zanimljive.
SVI ZA JEDNOG I JEDAN ZA SVE
Kod jedne slike kod 3250 kada se zakrene onaj dio, vidi se komad pločice sa čipom...čini mi se prilično PREotvoreno za ulazak prašine i vlage.... loša izvedba...
da i ja sam to primjetio! al možda je to nekakav utor za karticu il tako nešto!= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
...utor je, pretpostavljam za MMC ili neku drugu karticu...= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Je, utor je, sad sam vidio da čovjek prstom drži vratašca....
pa da! nisu valjda ostavili otvoreno!;D al sviđa mi se u 3250 onaj landscape mod! okreneš mob na stranu i sve se okrene za 90 stupnjeva. baš dobro.
Da i meni ali kako ćeš upravljat menu-em kada ti je onaj dio zaokrenut i smeta ti da rukuješ joystickem...uvijek neka mana....grrrr
a dobro i ti sad cjepidlačiš!;D
ma neće to bit neki problem. pa ne moraš uvijek imat ono zakrenuto!
SE 990 izgleda močno i mračno a ovo mi je nekak najbolji prikaz do sada (posljedica kvara kompa)= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Dajem mamu za SE P990. Uzmite je please. Dam vam još i 100 kn. Samo mi dajte 990-icu
Samo ti zadrži mamu jer tko će ti kupiti taj mob.;D ;D vidim ovi su ti loši što več imaš N3650, N7650, N6680, N91.:licklips:= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_