evo za sve koje to zanima i ima vremena, link na download:
LINK
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Printable View
evo za sve koje to zanima i ima vremena, link na download:
LINK
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
meni nece da skida???
Neznam zašto ali kada sam ga stavio na D-particiju nije htio se instalirati ali čim sam na C-particiju sve OK.
Eto možda mala pomoć ako ko bude u istoj situaciji!! :thumbup:
o tom se već pričalo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13590
To već postoji dugo...ali užasno sporo i zahtjevno...tko ima vremena nek proba...mene je izludilo...
Ja sam odustao od Series 60 Theme Studio i od Theme Editor 6600 strašno sporo naspram pravljenja tema za moj stari SE T630 koju sam mogao napraviti za 5 minuta(istina s ne ovoliko detalja kao u ovima ali ipak nova tema)!
a je*i ga kad je pisan u javi! da je pisan baš za win bilo bi to puno brže ja mislim. svi programi koji su pisani u javi su dosta spori na windowsima (bar oni koje sam ja probao)! a ovaj drugi taj 6600 je totalno meni bezveze. nikako se ne snalazim u njemu!
ja sam totalno popizdio s tim temama!!!! napravio sam jednu i sve stero u qurac!!! jednostavnije ju je skinut s neta!!!!:closed:
Da, i eventualno malo preradit po vlastitim željama.
a ko vam je kriv što nemate živaca! meni to nije problem. ako imam vremena to mi je zapravo pravi gušt
Ti si mazohist.
pa onda ak ti se da radit radi malo i nama po željama:beer:
Za glatko "tjeranje" theme creatora je potreban dosta jak PC inače samo pomaže strpljenje.Tada isto treba oko 1-2 sata da se složi dobra tema :comp: .
Kad sam ja prvi put skinuo taj theme creator, moj PC je bio jedan od jačih. P4 na 2,4 Ghz i 512 Ram-a. Mislim da ga instaliraš na Big Blue, jednako će sporo radit.