Kako produziti snimanje? Dok snimam u memoriju telefona mogu maksimum 20 sekundi a na memorijsku karticu oko 35 sekunda! Da li se moze povećati i kako??
Printable View
Kako produziti snimanje? Dok snimam u memoriju telefona mogu maksimum 20 sekundi a na memorijsku karticu oko 35 sekunda! Da li se moze povećati i kako??
Da, i mene to zanima...
Za sad nemoze duze,ali kao i za vecinu telefona kad tad ce se pojaviti...
moj frend ima 360 , i bez beda snima na karticu , dok god ima mjesta na njoj , kak to da vi niste skužili kako to radi , budem probo međuvremenu saznat!
Čisto da pitam... Jeste li pokušali u opcijama videa podesiti duljinu videa na maksimum?
Pitam zato što mi snima bez problema...
To bi trebalo biti po defaultu namješteno. (mada su motorole poznate po pun kufer neuključenih opcija)
Nije bilo defaultno... Duljina videa je bila na MMS...
Ja sam stavio na maksimum i na memorijsku karticu ide samo oko 40sek!
mislim da nije stvar u sekundama nego u velicini... meni su svi fileovi oko 480kb... ako stavim na "low" cak sam uspio i 59 sec snimat... al file je opet bio 480kb ili 481kb
imam slobodno na mc 58472kb i pise da moze snimit jos 116 clipova...
58472 / 116 = 504
znaci efektivno duljina clipa smije biti max nekih 504kb da bi on mogao snimiti 116 clipova kao sto pise... ako se uzme nekih 5% tolerancije ispadne ti 480kb po clipu koliko trenutno i radi...
Išao sam isprobati tvoju teoriju, a ona se (na žalost) pokazala točnom. Svi clipovi su bili max. veličine 485 kB.
A ovisno o količini svjetla, zbivanja unutar snimanja clipa, duljina bi iznosilai između 35 i 80 sec...
ja sam jedino uspio saznat , da je korisno u opcijama stavit , na MAXIMUM , što je već rečeno , i opciju Autoponavljanje , iskljućit , al to očito nema nikakvog učinka ,al eto , nek se nađe! (tako moj frend ima porihtano!)
Mene interesira da li se samo na mojoj V360 ili na svima ubačeni video isječci duži od par sekundi (3gp ili MP4) reproduciraju isprekidano (sa sitnim stankama od po pola sekunde)? Snimke snimljene mobitelom rade normalno. U čemu je stvar?