Dakle, imam jednu nazovi "v600"... radi se o tome da me zanima da li je to uistinu ploča od v600 ili je od v3 jer se u njoj nalazi r374_g_0e.40.79r i bl_version: 07.e1
koji je to tip i s kojim flashom ju sada smijem pregazit?
pozdrav!
Printable View
Dakle, imam jednu nazovi "v600"... radi se o tome da me zanima da li je to uistinu ploča od v600 ili je od v3 jer se u njoj nalazi r374_g_0e.40.79r i bl_version: 07.e1
koji je to tip i s kojim flashom ju sada smijem pregazit?
pozdrav!
to je V3.= Citat =:
Izvorno postao kova
pozdrav
ok...iako mi još nije jasno koji ju je idiot stavio u v600 al dobro, nije bitno...
a koliko znam ova moto je bila na servisu (upala u bambus) ;)) ... i sad mi ju lik proda, kaže da ne rade tipke... a koliko se razumijem u v3 radi se samo o onom "bugu" i samo ga treba flex-at s onim keypad-fixom.. ;)
odo sad spavat a sutra ćemo vidjet...
p.s. ako ju popravim služit će samo za experimente, ne prodajem ju dok ju ne dekodiram ;)))
e da još jedna stvar---zanimljivo je da ova ploča nije htjela radit sa displayom od v600 dok sa displ od v525 radi savršeno ?!?
pozdrav
A tko bi ga znao koje su to kombinacije... stavit v3 u "košulju" od v600? Nema baš nekog smisla :dunno:
Svakako javi šta još otkriješ!
a možda i nije v3 :) .. evo što sam sad pronašao: http://www.howardforums.com/showthre...3017&p=4269355= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
(uglavnom, lik kaže da v551 ima hardware od v3 ali je u kučištu Vxxx) :-/
da, V3 i V551 imaju i isti softver, nisam ti to jučer pisao, jer na našem tržištu nema v551, pa sam to izostavio= Citat =:
Izvorno postao kova