model p300 dimenzijama 86x54x8.9 je pokazao koliko maleni mogu biti mobiteli.www.gsmarena.com
Printable View
model p300 dimenzijama 86x54x8.9 je pokazao koliko maleni mogu biti mobiteli.www.gsmarena.com
ujedno i ruzni... :D
ja jos uvijek cekam da naprave mali-sitni mob a da i izgelda nekako, ovaj bi bio super kupnja za mene, samo da ne izgleda ko digitron!
Slažem se....nekako preklasično...ekran je mogao biti veći i u tipke je trebalo uložit malo više mašte i zaposlit više dizajnera...
ma nisu trebali nesto ekstra radit, normalan tanki mobitel bi dobro sjeo svima... ovako ga je malo teze "probavit" :D
Jedan od rijetkih Samsungovih mobitela koji mi je jednom riječju - odvratan! Pa na kaj to liči! Mislim da je i digitron ljepši ;D
da su stavili tipke za zbrajanje, oduzimanje, mnozenje i djeljenje, mogli bi ga prodavat u knjizarama....
Nit meni se ne svidja..
Zensko sam, pa osim uz to kakav je mob po funkcijama i kvaliteti, uvijek gledam i na dizajn.
U prosijeku mobitele ne mijenjam cesto, svake dvije godine. Pa mi je kod kupnje moba vrlo vazno da osim sto je klvaliteta, bude i lijep (barem meni kao zeni lijep). Jer, ipak cu ga morat gledat dosta dugo ;)))
KOliko god on bio mali i tanki i praktican, ruzan je!! ;)
ipak,o ukusima se ne raspravlja.
evo konacno i review od ELDAR-a:
review P300
nije ni los, samo sto je malko ruzan...
Super je taj mobitel.Da li će uopće doći kod nas na prodaju?
hoce hoce! treba se strpit, kao i za svaki mob koji najave skoro godinu dana unaprijed...
Koliko mi se čini da je D500 bolji, a bogme i LJEPŠI od ovog mobitela, tak da bi radije njega uzeo...
d500-> 24mm debljine
p300-> 9mm debljine
ja bi radije uzeo p300, jer em sto svaki drugi ima d500, em je puno manjih dimenzija...
E, ovaj P300 tak izgleda da nema tih dimenzija koje bi ga spasile, da bih ga uzeo...osim toga, te razlike u dimenzijama su toliko male, tak da mi je svejedno jel bi u džepu držao D500 ili P300...
e vidis meni je to bitno i od n6100 nisu napravili mob (ili jesu pa u hrv nije dostupan) koji bi se meni svidjao! ovaj p300 je jako blizu mob idealnom mob-u, samo da su bar maaaaaalo posvetili dizajnu...
sad se jasno vidi kako mjenjam misljenje o ovom mobitelu od pocetka teme! ;D
govno od mobitela
a zamislite da to padne na beton!
ljepsi je hp digitron
Podsjeća na dizajn starog samsung Z5 ili z7 (tak nekak) onaj sa poklopcem, samo ovdje u izdanju bez. Dobar je na svoj način.....
skuzio sam jos prije da bi bilo zakon furati ga na omotu od kutije pljuga :)