model VK2000 sa dimenzijama 89.9x19.9x8.8mm i tezinom od samo 48grama trenutno je vjerojatno najtanji i najlaksi mobilni telefon na svijetu,iako siromasan opcijama.
Printable View
model VK2000 sa dimenzijama 89.9x19.9x8.8mm i tezinom od samo 48grama trenutno je vjerojatno najtanji i najlaksi mobilni telefon na svijetu,iako siromasan opcijama.
Može nekih slika, linkova :)
aaa, dobaaaar!!! eto, to ja trazim-> malih dimezija, normalan dizajn, a opcije mi i nisu toliko vazne! svidja mi se... jos da je pristojna cijena i da se da nabavit u hrv...
evo link-> GSMarena
sorry,zaboravio sam staviti adresu!:wall:
= Citat =:
U samo mjesec dana prodano je preko 50.000 komada.
Prodaja je započela u Kini i Francuskoj, a zatim se naglo proširila na preko 28 zemalja svijeta. Razlog velikoj popularnosti ovog uređaja jesu njegove dimenzije, funkcije koje podržava, kao i cijena koja je negdje oko 100 dolara.
nakon što sam vidio ovaj tekst vjerojatno je jasno zašto sam se zainteresiro za dotični mob :) (cjena) pa ako netko ima informacije ili je načuo da bi se dotični mogo nači i u našoj zemlji molim neka javi ovdje
Navodno je cijena proizvodjaca 100 dolara, ali sumnjam da ce to kod nas doci. Kaze neki frajer da ga je kupio u kini za 183 dolara, drugu neku cijenu nisam uspio naci.
Meni je bolja motorola SLVR L7, u TIM-a u italiji je 250 ojra.
Ide tko skoro u italiju?
ok izgleda
prejeden mobitel.. stvarno dobro izgleda, samo sto mu tezina ne ide u prilog po meni, zelim osjetit da imam mobitel u ruci..
kad je sve minimalno,mora biti i to.
nema novosti, nase trziste, na crno?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...ayphotohosting
zanimljiva slikica! :)
ima ih na ebayu za oko 200€! kolko je sigurno kupovat mob preko ebaya? i kak to ide uopće?