Flash v180 uz čuvanje psotavki i Hr jezika
= Citat =:
Izvorno postao tomios
frend me pita dali mu mogu staviti nesto najnovije na V180, dat ce mi kabel da mu sredim. Nisam bas previse nasao o tome ovdje, a posto imam samo iskustvo u flashanju triplets modela i V550, moze li me netko uputiti gdje da nadjem najnoviji soft za v180, HR jezik i mozda neki tutorijal.
Ja to napravio danas :)
1. Skini FlashBackup, FW (ja sam skinuo C650-R365_G_0B.D2.32R, može biti R364 ili R365) i drivere. Ovaj gore nije zaključan.
2. Standardnim mini-b USB kablom spoji sve, otvori flash u FlashBackupu, nakni kvačicu ispred Flex (ako hoćeš sačuvati tonove i ostale postavke) i makni kvačicu ispred LangPack. Baci oko i na post Molim pomoć oko flashanja v360v s novim Firmwareom gdje upravo ovo opisujem.
3. Vibra ti vjerojatno neće raditi: moraš uključiti seem 32 offset 71 bit 0, restartati telefon pa isključiti taj bit pa restartati da bi vibra proradila.
Ukupno, 10 minuta posla zajedno s downloadom i sve ostaje sačuvano na telefonu :) plus 1 MB više slobodne memorije (meni ispalo)
Linkove i flash ćeš naći u Modanje v360v i neka ze ne zbuni naslov posta :) Tamo ćeš naći i sve upute ako slućajno bude problema s driverima.