Da li se isplati mijenjati Samsung P510, star skoro 4mj., kao nov, sa računom, garancijom i svom opremom za K700, star 3mj., kao nov, full oprema, ali bez garancije i bez doplata?
Kaj vi mislite?
Printable View
Da li se isplati mijenjati Samsung P510, star skoro 4mj., kao nov, sa računom, garancijom i svom opremom za K700, star 3mj., kao nov, full oprema, ali bez garancije i bez doplata?
Kaj vi mislite?
Ja bih mijenjao, bez obzira na cinjenicu sto K700 nema garanciju.
Naime K700 je bolji telefon, iako ima svojih musica i muci ga kada mu se memorija napuni preko 80 - 85%, a to se onda odrazava i na njegovu brzinu rada.
Naravno ovisi i o stanju K700, ali ako je kako kazes kao nov, moje je misljenje da bi trebao mijenjati!
...definitvno mjenjaj, jer je k700 ipak bolji mob... a ima i BT, što mi je dosta bitno...
ukratko mijenjaj! uz to sto je bolji, i bolje izgleda... :D
Uvijek onda nedoumica: Dizajn vs softver....
Na tebi je da odlučiš....
ja ga ne bi mijenjao.garancija puno znaci a pogotovo kod sonyericssona koji je skolon nekim kvarovima.Imam k700 10 mjeseci a mobitel doslovno krepava.joystick mu je otkazao gasi se pri razgovoru stalno nesto steka.
mijenjaj ja ti kažem mob je super
Još razmišljaš....
Mijenjaj ,nemaš kaj tu razmišljati...
Da ima garanciju, mijenjao bi 100%...ovak sam još u nedoumicama, jer znam da K700 ne vrvi od kvalitete...
mijenjaj što prije
a kaj ces mijenjat?! k700 je vec pregazilo vrijeme i neces nist konkretno dobit osim pokoji kvar. radije skupljaj pare jos neko vrijeme i onda si fino kupi nest posteno