Kako? Dali se uopće može?
Printable View
Kako? Dali se uopće može?
naravno da se može, možeš ponovno flešat mob s HR flashom ili naknadno ubacit jezik, pretraži malo forum= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Imaš dva načina, prvi je naći verziju flasha veću od v.50 koja ima hrvatski i flashat telefon ponovo. Drugi način je naći v.50 sa hrvatskim, izvući sa Lang editorom langpack i djelomično flashat s V-Klayem. Za drugi način flash mora biti u *.bin obliku.
Koliko sam dosada našao v50 sa HR jezikom nema,zadnja je imala v38 pa pomišljuh da se u 50 može ubacit taj langpack iz 38.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
izvuci sa lang editoriom jezik iz tvoje v50, pa upotrebi hrv iz v38 da ti bude lakse prevesti jedan od jezika iz v50 i onda flashaj sa tim izmjenjenim flashom v50...
Upravo tako, ne možeš direktno prebacit jezik iz jedne verzije u drugu. Dosta je da se razlikuje jedna heksadecimalna adresa i da ti je sve zbrkano. Izvuci langpack iz v.50 i prevedi jedan jezik na hrvatski. Pogledaj u M55 patchevi - pitanja i savjeti, mislim da je tamo bilo govora detaljnije o prevođenju. Ako nije provjeri da ne postoji tema o hrvatskom u M55 v.10. Davno je bilo kad sam to radio pa se ne sjećam najbolje gdje je to stvaljeno. :D