Koji program da koristim da bi mi racunalo preko modema moglo koristit kao telefon?:comp:
Printable View
Koji program da koristim da bi mi racunalo preko modema moglo koristit kao telefon?:comp:
skype! naravno moras imat mikrofon...
Skype ide preko interneta. čovjek želi preko modema...
Evo ti link da nemoraš tražit Skype 1.4
može jednostavno u onom dial up prozoru umjesto 077100000(tak je meni)= Citat =:
Izvorno postao gog
upisat broj koji želi zvat.naravno mora imat mikrofon
meni je ovo logicno:= Citat =:
Izvorno postao gog
modemom se spajas na net.
skype ide preko neta.
---------------------------
modemom mozes koristi skype.
Ali modemom možeš nazvati i faks da pošalješ fax ili običan telefon da uspostaviš poziv...
evo našao sam neke programe:
PC-Telepohne 5.7
PhoneServer and Webserver 2.1.9.1(kontroliraš telefon preko interneta)
MediaRing PC Phone 5.44
Buzzfon p2p 03
Znači tebi radi samo umjesto 077xxxxxx upišeš broj i zove? A el traži password?= Citat =:
Izvorno postao XTTX
Ili samo zove
samo zove............
A što bi značilo samo zove, el možes komunicirat kad digne slušalicu s druge strane, jer imao sam neki programčić koji je ''samo zvao'' a kad se netko javi tišina!
ima i skype-out s kojim možeš zvati i izvan neta (ko da zoveš na obični telefon) a s običnim skype-om ne možeš zvat korisnike bez skype-a ali ima nuspojava-plaća se
A daj mi neki programčić gdje samo ukucam broj kao na telefonu i zovem!
Pa mora tak nešto postojat
...ovo ne skidajte - program je krš...= Citat =:
Izvorno postao XTTX
Još ništ jednostavno nišam našao, el ima neko provjerenu stvar? Ili bar siguran link
skype-out skini neki p2p program upiši skype-out i skini-samo utipkaš broj i gotovo
koji modem imaš? na nekim instalacijskim CDima od modema ima i nekog softa za slanje faxa/telefoniranj
to je samo s v92 modemima
ma nemoj, moj koristi v.90 protokol i dobio sam cd sa svim softom uz njega
ne znam (ja imam v91) pa ne mogu
moram priznat da nisam čuo za v.91
Ja mislim da sam se malo spleo v.91 je modem za ISDN a moj je v.?? ali ja i ti smo otišli u veliki OFF
a moze li se zavati ako se ide preko lan-a (stalna
konekcija)