jel mi netko može objasniti kako da preto bluetootha upravljam windows media playerom?????postoji li još koji program s kojim se može upravljati ovim mobitelom..????
unaprijed zahvaljujem..
Printable View
jel mi netko može objasniti kako da preto bluetootha upravljam windows media playerom?????postoji li još koji program s kojim se može upravljati ovim mobitelom..????
unaprijed zahvaljujem..
Instaliraš si program "floAt's Mobile Agent 2" i pomoću njega možeš upravljati i WinAmp-om, i još nekim programima tipa WinDVD... Ima dosta opcija, ali ja naviše koristim WinAmp, i radi bez mane...
Uopće nema puno posla da namjestiš postavke na mobu i programu za upravaljanje programima...
e to me baš i zanima.....ja kad uključim btooth na mobu i kompu i stisnem na connect nemože mi naći ništa....
= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Moraš se spojit kao na Serial port. Stisneš desni gumb na ikonu BT-a (dole kod sata) i izabereš Qick Connect -> Bluetooth Serial port. to izabereš i onda namjestiš u FmA-u da ti je mob spojen na serijski port (meni je top POrt 3, ali se to namjestit)...
Tako je barem kod mene.
Pozdrav
PS: Ako vas još šta zanima pitajte...
Sto netreba imati isto neku aplikaciju na mobu?!? barem je meni tako bilo na T610...
Netreba ti nikakva aplikaciaj na mobu. Ja sam to radio i sa T610 i T630 i sad sa K700. Kad se spojiš mob sa FMA-om, automatski ti se otvara izbornik na mobu sa aplikacijama kojim možeš upravljati. Taj izbornik je u K700 pod povezivanje -> pribor, ali je tek aktivan kada ti se komp i mob povežu, a na početnom ekranu mi onda piše (a trebalo bi i tebi) FMA loaded...
pa kamo god da kliknem mi neću ući.....
Gdje ti neće uć? Ako misliš na FMA, onda klikni desnim gumbom miša na ikonu mob-a (dole kod sata) i izaberi Restore.
Za izabiranje porta:
Tools -> Options -> General ->Serial/Virtual port, i izaberi port (meni je to PORT3)
morao sam podesiti di se koji program nalazi na disku...
thanks...
Nema problema, i drugi put...
Ja nisam morao podešavati di mi se programi nalaze, jer su mi ti programi kojima se da uprvaljti pomoću moba u program file-sima, pa nije bilo tih problema. nadam se da ti sve radi