Alo ljudi!Malo sam novi oko SE K700i a tak bi htio maknut onaj Vodafoneov software sa njega a neznam sta mi treba od programa i gdje da nadjem "original" soft za njega?Ako mi tko moze pripomoć...Slučajno?
Printable View
Alo ljudi!Malo sam novi oko SE K700i a tak bi htio maknut onaj Vodafoneov software sa njega a neznam sta mi treba od programa i gdje da nadjem "original" soft za njega?Ako mi tko moze pripomoć...Slučajno?
Joj!
Zasto je ljudima tako tesko malo potraziti po forumu?! :(
O ovome se vec PUNO pricalo! Potrazi malo!
Nista osobno...
Ukratko:
Ne moze se nigdje skinuti nikakav firmware, a ni software za flashanje, barem ne legalno. Za flashanje inace nije dovoljan firmware i software (cak i kad bi ih imao), vec trebas SyncStation (za normalni upgrade firmware-a) ili profi box (za "cackanje" i "prilagodjavanje" firmware-a).
Rjesenje:
Odi u EMSC, plati 120Kn i zamoli ih da ti stave cisti firmware. Uz malo srece...
Ustvari me zanima zašto ne mogu postavit mp3 format kao zvuk zvona koji sam naknadno stavio na mob? Reproducira ga, ali neda ga kao koristit kao zvuk zvona
= Citat =:
Izvorno postao drug
nemožeš ga stavit jer VODAFONOV software to ne omogućava.......tj... moraš nabaviti novi software.......inaće i ja imam isti problem....
pa zar si morao dvije teme otvorit da dobiješ odgovor???= Citat =:
Izvorno postao drug
imaš dvije mogućnosti ili odnesi mob u EM da ti tamo legalno ako naravno imaš
garanciju stave novi "soft" koji naravno po meni nema veze jel ti je brandiran
mob ili nije svejedno ti treba dati mogućnost da staviš mp3 kao zvono
i imaš mogućnost pronaći nekoga koji će ti "ilegalno" to napravit za 50-tak kuna
ajd da ne otvaram novu temu; jel se moze maknuti onaj precac desni t-zones sa mobitela tj stavit nesto drugo?
Znači drugim riječima, mogu se j...A ništa, sorry što sam navro sa dvije teme u vezi toga, al stvarno me iznerviralo, ustvari još uvijek me nervira! idemo u ilegalu ponovo
u EM-u ti neće besplatno promjenit software...bez obzira imao ti garanciju ili ne...
dečki, javite mi se svi zajedno na PM, dogovorit ćemo nešto
pogledajte ovo...možete sami srediti software na mobu
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...s1_1&pid=10139
stranica ti ne radi:thumbdown= Citat =:
Izvorno postao Froolah
kako ne radi????? kad ja kliknem radi!!!!
Sr*nje! Bluetooth adapter je opće sr*nje - ne može se ni originalni softwer updatetati!
i da radi, to je opet isto sranje, opet ostaje vodafone/t-mobile flash, samo se update-a sfa.= Citat =:
Izvorno postao Froolah
još ne zaboravi da je update preko neta vrlo riskantan
Hm. Ako ti kazes.= Citat =:
Izvorno postao TomislavXP
Za sve ostale primjene BT je najbolje rjesenje.