zanima me mogu li kako promjeniti postavke natrag na tvorničke.....pošto mi mob ne želi upaliti postoji li koji drugi nain da se to vrati na mjesto....i ma li gdje koja skrivena tipka ili možda kakava kombinacija tipki....please help
Printable View
zanima me mogu li kako promjeniti postavke natrag na tvorničke.....pošto mi mob ne želi upaliti postoji li koji drugi nain da se to vrati na mjesto....i ma li gdje koja skrivena tipka ili možda kakava kombinacija tipki....please help
LooooL! zašto otvaraš threadove za bezveze! To si mogao postati i u prvi thread a ne ovak!
Situacija je sljedeća, flash za sad nije izašao, tražio sam sat vremena i ništa, ali ti probaj izvaditi bateriju na 2-3min vani iz moba, pa možda dođe k sebi.
Ja idem dalje tražiti...
probao sam baterju držati i 20 min pa ništa sve je manje nade
Pričekaj malo da izađe drugi flash. Šta si točno radio?
problem riješen nemam pojma što je bilo..... tnx...
ali sad je jedan drugi problem ne želi mi otvoriti niti jednu java igru ili program u javi koji stavim na mobitel......gdje mogu skinuti onaj mp3 player u javi
offtopic ali evo....sekcija download, pa odeš na Aplikacije na e398, v3... i tu ti je:thumbup:
ali evo opet je mobitel poblesavio...... sad ne mogu prebaciti iz memorijskog načina u data fax način pvezivanja s kompom, ikone su mi razmještene,nema one vodafone tipke nego je prazno tako da se vidi slika..... nisam ništa na mobu mjenjao niti ništa. može li se kako prebaciti natrag u data fax način povezivanja...... (koliko problema s tim mobom - izgleda da treba ići n servis)
molim vas pomozite
lagano ti garanciju pod ruku i ravno s njim na servis!
ima možda gdje software od v360 na netu
nema za v360, samo na supportu od smart clipa, ali to je opet samo za clip...
ali to je ionako off, stoga:closed: