imam x-700 i vidio sam da su svi tonovi zvona u xmf formatu. postoji li kakav program zam izradu tonova u tom formatu. prepoznaje još midi i amr. ali amr dosta loše zvuči. :wstupid:
Printable View
imam x-700 i vidio sam da su svi tonovi zvona u xmf formatu. postoji li kakav program zam izradu tonova u tom formatu. prepoznaje još midi i amr. ali amr dosta loše zvuči. :wstupid:
Instaliraj si ogg player u mobitel, i onda bilo koji mp3 pukneš u ogg vorbis format i to je to...možeš ih slušati preko mobitela ili postaviti za ton zvona, a zvuče jednako dobro kao mp3-jevi...
skinuo sam ultra mp3 ali je trial version. pokušat ću nać taj ogg, pošto sam novi glede symbiana reci mi kak da instaliram taj player :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao Darian
Evo isprika nije me bilo par dana pa nisam stigao odgovoriti...Najlakše ti ga je instalirat preko bluetootha pomoču onog programa koji si dobio sa mobitelom ili napravit Object Push u mobitel i onda ga instaliraš na mobitelu...A napisao sam par linkova vani u temi "Glossy symbian u x700"...na tim stranicama češ nači sve što ti treba, od obješnjenja do ogg playera...= Citat =:
Izvorno postao unreal
hvala za savjet,još samo da kupim BT i onda u napad!!!:comp:= Citat =:
Izvorno postao Darian