Evo, BenQ/Siemens je objavio da vise nece koristiti Symbian za svoje Smartphone-ove, vec skroz prelaze na Windows mobile...
Eto, prepustam vama komentare ;)
Printable View
Evo, BenQ/Siemens je objavio da vise nece koristiti Symbian za svoje Smartphone-ove, vec skroz prelaze na Windows mobile...
Eto, prepustam vama komentare ;)
Ja sam npr. imao mpx200 sa Windows Mobile OS-om 2003 i 2003 i mogu reci samo najbolje o tom OSu za mobitele. Brz, stabilan (ovo ovisi i do aprata) bez ikakvih musica. Tko vuce veze WMa sa windowsima za desktop racnala nije u pravu. Programa je istina, nesto manje nego za Symbian ali svejedno postoji dosta velika baza raznoraznih aplikacija i igrica, i u vecini slucajeva se nađe ono sto se trazi.
Mislim da to ne bi trebao biti korak u nazad za BenQ/Siemens.
Samo da naprave aparat kako spada i sve 5! :beer:
iskreno očekujem jako puno od ova dva udružena diva, a to što su se okrenuli jednom osu smatram pozitivnim.
1. liga WM rulez :)
Ja bih osobno ostao pri Symbianu, nekako mi se cini da za njega ima vise aplikacija i tako toga, ali opet sam negdje locirao da je ovaj Windows stabilniji i tako to. ALi opet htio bih isprobati malo i ovaj Windows i tako to, neka samo prelaze sa srecom im bilo, nego mene josh nesto muchi, koje ce to oni smartphone-ove proizvoditi???? Ja samo znam za SX1 i onaj P50, jel ima sto u najavi???
...ipak mislim da su trebali ostat na Symbianu jer ipak se brže razvija od WM-a, a i bolji je (bar meni)...
a mozda je ipak bolje, zbog promjene.............
kome se svidja S60 neka ostane na sx1.............
A evo po forumu nalazim da windows OS nema puno crackiranih aplikacija kao i Symbian???? Jel to tocno???? Ako jest onda Svabe nisu pri pameti, ili oni Benq tunguzici :D Jel meni ne pada na pamet izdvajati novce za aplikacije
Sigurno nema toliko puno aplikacija kao za Symbian, ali aplikacija svejedno ima dosta, a onaj tko se zna guglom koristit kako spada naci ce ono sto velika vecina ne nalazi.
kada sam tek kupio sx1 nije bilo ni za s60 veliki izbor crackanog SW-a, a sada ja u svom compu imam preko GB igara i programa. sigurno ce biti isto i sa novom platformom, strpljenje..............