O kulturi (probajte ovo ne odma zatvorit)
Buduci da su vrli moderatori zatvorili (ko i obicno) sve teme di bi mogo nesto rec u vezi voga .. stavljam ovo sim.
= Citat =:
Izvorno postao zappan
mislim, ako ti je grunt samo do zajebancije na forumu, neću te molit da si nađeš neki drugi nego ću ti reć i gubi se odavdje i ne seri, odi na neki drugi forum srat koji nije moderiran poput ovog. meni tvoja sranja po tematskim forumima ne trebaju, ne želim da ovaj forum bude forum trollova nego forum gdje se mogu nać kvalitetne informacije bez puno šuma....
ohoho sad cemo se i vrjedat???
= Citat =:
Izvorno postao zappan
najviše su me se dojmila prozivanja kako 'neki' modovi nisu dobri a 'neki drugi' modovi su kul i to se ne primjećuje. ako razgovaramo, zašto ne razgovaramo o imenima? ili nemate argumenata pa samo volite srat?..
oohoho ima se argumenata ,vjeruj. mislim da je prilicno jasno koji su "kul" a koji ne.blueDevil je tipican primjer ovog prvog .. nikad nije nadrkan NIT SE KO MALO DIJETE ne prijeti nekakvim banovima . To postujem , to je za mene pravi mod.
= Citat =:
Izvorno postao zappan
@pinocio, zanima me samo jesi li i ti jedan od onih koji puno pričaju i busaju se u prsa kak se neće vratit na ovo mjesto jer smo mi koji ga vodimo idioti, pa se na kraju uvijek vrate, ili ćeš se držati svoje riječi i nestati odavdje.. vidjet ćemo za 3 tjedna.
...
da to sam mago i ocekivati ... ko te *ebe , jedan vise manje . Predictable , kakogod se pisalo.
Meni bi osobno bilo zao da Pinokio ode , decko je sasvim ok , jesmo se zakacili par puta ,ali je sasvim ok .
Neda mi se sada trazt qoute al bila je i negdje izjava da se vama neda trazit po forumu di se sve ulazu zalbe na vas rad .... pa ko je to uopce trazio to od vas????Mislim da se ni Imatic ni Ponocio nebi smrno naljutili da i gog i wb i zappan naravno nisu doletjeli u onaj trid u cetaonici , napisali kaj su htjeli , bannali ovu dvojicu i naravno zatvorili temu.
Jednostavno zalbe na moderatore izvan m#f#o - a nemojte uzima u obzir ... kaj .. niste o tome razmisljali? :kitty:
ili se jednostavno bojite da bi se naslo vise ljudi koji misle isto?