-
Slike na k/d 750
Pošto namjeravam kupiti d750, zanima me par stvari...
Danas sam prćkao po SE W800i i otkrio da na nekim slikama nema zoom-a. Te slike su bile veličine 176x220 pixela, a na slikama manje (ali ne na svim) i veće rezolucije mogao se koristiti zoom.
Pa me zanima, pošto ima ljudi na ovom forumu koji koriste k/d 750, da li je to slučaj i na tim mobovim ili samo na W800, ili je pak to do softvera?
PS: pročitao sam da nema zvuka kod slikanja ako je uključen SILENT mod, ali na W800 je opet bio zvuk kod slikanja. Do čega bi to moglo biti??
Hvala
-
AFAIK, zoom moze ici samo do fizicke rezolucije slike. Sliku velicine 176x220 ne mozes zumirati jer je to rezolucija samog ekrana na mobu.
Sto se tice zvuka kod slikanja, meni je na K700i ista stvar, ukljucim silent i opet se cuje. Objasnjeno mi je da je to zbog pravnih razloga (ne smijes slikati nekoga a da on(a) to ne zna). Pih. :-/
-
Ali slike rezolucije 128x128 pixela se mogu noramlno zumirati (do , ako sam zapamtio 32x)... To mi nije jasno...
A za fotic sam čitao po forumu da je moguće isključiti zvuk, pa me zanima...
Zamolio bih nekoga ko korisi k/d 750, da javi da li je moguće isključiti taj zvuk...
-
Vidi, u nekim zemljama gdje je to zabranjeno (npr. Engleska) ne mozes nikako iskljuciti zvuk (jedino ako ga ponovo flashas a, a s tim gubis garanciju). Ja na K750 mogu iskluciti zvuk, samo pritisnem #tipku malo duze. Mob je kupljen u VIP-u. Budem kasnije probao i sa D750 od stare pa javim. Sad, ako kupujes na crno preko oglasnika, onda stvarno ne znam hoces li moci iskljuciti.
-
Ma mislio sam kupiti u T-centru, prek neke tarife, tak da me jeftinije ispadne... A svejedno puno razgovaram pa mi onda i paše nki od Tarifnih Paketa...
Ajd molim te javi...
THX
-
Nema zvuka ni na D750. sad sam provjerio. stara je uzela produljenje ugovora na 2 godine na tarifi 150 (a nakon 4 mjeseca mozes se prebaciti na tarifu 60). telefon ju je kostao 1098 kn
-
Kakvih 32x zoom? Čemu bi to služilo? Na D750i isključuješ zvuk okidača isto kao i kod K750i.
-
Kod pregledavnja slika, koliko sam ja skužio ima zoom, kojim možeš povećati sliku do 32x!
Samo me zanima da li taj zoom ne radi na slika 176x220 tj 176x176 pixela...
-
Na K 750 nisam mogao nikako iskljuciti zvuk kod okidanja slike. Onda sam stavio drugi softver, R1N005 i zvuk je sam nestao.