-
kiss dvd playeri
...bok svima!!!kupujem dvd player i full mi se dobar cini kiss dp 1100 pa me zanima dal mi netko moze nesto reci o njemu, jer na nekim forumima sam naisao na mnogo negativnih reakcija nakon kupnje kiss-ovih playera, a u vecini nasih casopisa jako su hvaljeni...hvala unaprijed...
-
Ja imam DP-1000 i super je. U mobilu je dobio dobre ocjene, ali imam još bolja iskustva, npr za XviD reprodukciju je dobio samo 2, a kod mene radi bez grešaka (osim kada su u pitanju sasvim zelene dinamične scene :retard:), ali slabo reproducira DivX 3.11
Koliko znam, razlika između 1000 i 1100 je samo u podršci u HDTV-u, pa mislim da je to dobar izbor (btw., kolika mu je cijena?)
-
de mi reci kako se na takav player ucitavaju titlovi za divx film?
-
Titlovi moraju biti istog imena kao i film i onda se automatski učitaju, drugačije se nemože.
-
dp 1100 kosta oko 800-900kn...a ja imam tv koji podrzava hdtv pa cu vjerojatno uzeti dp 1100...znaci sve u svemu preporucujes kupnju dp 1100?ili preporucujes mozda neki drugi player?
-
a jel cita divx filmove ako su na dvd-u
-
Da, svakako preporučam. Ja sam DP-1000 pred oko 3mj platio 809kn u diskont24.com
@flOorKilla: nisam probao, ali mislim da mp3-ce sa DVD-a neče