Baš sam se spremao većeras glumiti facu sa novom mot V547 i Tele2 karticom.
:) Kad ono - štanga! Piše mi HR-02. :( Nisam picajzla, ali me
nervira. Može li se to riješiti? Na drugoj (v525) uredno piše "Tele2".
Printable View
Baš sam se spremao većeras glumiti facu sa novom mot V547 i Tele2 karticom.
:) Kad ono - štanga! Piše mi HR-02. :( Nisam picajzla, ali me
nervira. Može li se to riješiti? Na drugoj (v525) uredno piše "Tele2".
mislim da možeš sa motokitom isključiti operatera. Da ti se uopće ne pokaže na ekranu.
Ma, ja bih da mi piše TELE2. :)
neznam jel bi se to moglo baš izvesti... mislim da ne
mislim da se moze bilo je rijeci oko zamjene imena operatora na forumu..pretrazi malo i naci ces!!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Je, al nije za v547.
Da, evo našao sam na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12673= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Zgodno, samo da radi na v547. :) :)
Trebalo bi raditi na svima, pa i na tvojoj!
Nadam se. No link www.max.h15.ru/OpEdit.exe ne radi :( Google ne nalazi alternativu. Shareaza je na čekanju sa 2560 mjestom.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Any ideas? :)
a da probaš ovo? seem 0032_0001 :: offset 4B :: bit 6 (0=sa repetitora, 1=sa moba).
Jesam. Probao sam to sa TTC-om. Ne djeluje. Većina promjena, koje sam načino s njim, nisu primjenjene. Namjestio sam učitavanje naziva mreže sa SIM-a, odbrojavanje znakova SMS-a od nule naviše, itd, itd. Neke (manje važne) promjene se primjenjuju nakon isključivanja/uključivanja. No, ove nevedene, meni ključne, su nepromijenjene. :(= Citat =:
Izvorno postao GoGs
http://rapidshare.de/files/7286368/OpEdit.rar.html
Evo link pa uzivajte
Mob ce ti ocitavati operatera ili sa SIM-a ili sa repetitora, a nikako ne iz mobitela i onog fajla u kojem si ti promijenio ime operatora. meni je na v525 sve lijepo promijenjeno, ali i dalje ostaje staro ime operatera.
Znam.= Citat =:
Izvorno postao nagy_os
Ma problem je što ga ne mogu "natjerati" da ga učitava sa SIM-a. Kao niti da znakove pri pisanju SMS-a odborjava od nule. Editirao sam Seem file, uploadao ga. Takav izmjenjen je u mobitelu, no imam feeling kao da se taj Seem fajl overridea nekim čudom. Izgleda kao da nisam načinio neke izmjene. Ne shvaćam. Anybody knows?
Ne razumijem u čemu je problem. :(
Thx. :) Malo sam se igrao sa tim programčićem, no nisam uspio napraviti ništa konstruktivno. Moj problem i dalje stoji. ;)= Citat =:
Izvorno postao casper1
Koristi p2kseem ili XVI32.
Sa ostalima su samo problemi na v547.