-
Compact problemčići
Ovako prije nekoliko dana sam otkrio soft za čitanje e-knjiga na Compactu i reko budem ovu nedjelju malo poskidao knjige da vidim kako to izgleda.
No sad da krenem o problemu :thumbup: :
Trebao sam danas nešto nabrzinu izračunati i izvadim Compact - start - programs - nema calculatora??? Provjerim win folder i on je tamo i radi kad ga otamo pokrenem. Idem provjerit soft za e-knjige nema ni njega, ali on nedostaje i u win folder. Napravim hard reset po običaju ;D i ponovo ista stvar?
Nema shortcutova u meniu - programs?
Što se događa?
I još ako bi mi mogao nešto reći o e-knjigama. :evil:
Thnx svima
Pozdrav
Krešo
-
Dok ne otkrijemo o čemu se radi shortcute možeš stavljati i ručno u Windows/Start Menu mapu.
Inače, jesi li siguran da se program za čitnje e-knjiga instalirao u Windows folder? Logičnije mi je da se instalirao u Program files ili na SD karticu.
I na kraju, o kojem se programu za čitanje knjiga radi? MS Readeru?
-
To se meni znalo dogodit kada sam imao t-mobile cabove instalirane. Od kada sam instalirao cabove iz extroma koji su mi zbilja potrebni te stvari mi se više me događaju btw. znalo mi se dogodit da mi se sat izgubio sa today screena.
@Mach1 recimo meni MS reader nije funkcionirao kako treba sve dok ga nisam instalirao u RAM(to mi je jedini program u ramu uz spb pocket plus)
-
e kak stavit u start/menu dodavat i brisat ikone!?
thx
-
napraviš shortcut određene aplikacije, programa, igre i taj shortcut staviš u \Windows\Start Menu\Programs