Ovako...zanima me ako netko od vas možda ima cd pa bi poslao poštom (naravno članarina by me) ili znate nekog šanera koji ima ?(u ovom slučaju me kontaktirajte na pm !
Hvala unaprijed !
Printable View
Ovako...zanima me ako netko od vas možda ima cd pa bi poslao poštom (naravno članarina by me) ili znate nekog šanera koji ima ?(u ovom slučaju me kontaktirajte na pm !
Hvala unaprijed !
pa imašga za skinut sa microsoftove stranice..
To je trial, i tko će toliko skidat ?!? :-/
ma nemoj ga jos uzimat, jer je tesko nac drivere a za neke stvari ih uopce jos nema.
ma nema niš
ma ima drivera..skoro za sve novije stvari..i vec su presli iz bete..ali problem je kod stvari ko NETLIMITER nema jos takvog programa i drugih..ali polako ima svega...
a bit če ali za par godina nema veze kaj su izašli iz bete
pa koliko ima za skinut..
meni nije teško naći i skinut, no ako ima više od 500MB, i nema drivera onda ne vrijedi..
odustajem 570MB, je malo previše ma da i ja imam 64 bitni Athlon..
evo link: http://download.microsoft.com/downlo...x64fre_pro.iso
pa skinit cu to nema beda. mogu i przit i slast ljudima ako vam je to problem, vi placaate CD i postarinu naravno..
samo recite jel to trial verzija ili sta.. malo mi je cudno da mikrosoft daje "in xp64 bit besplatno??
meni je čudno ako daje trial verziju, zašto ima 580MB, jer normalni XP nema toliko..
ne znam sta daje, mogu to skinit,samo nec+u ni pocinjat ak je neko sranje..
al ak je i trial verzija to sigurno se moze prebaciti u pravu verziju.
mislim daje to SP1 za XP 64bitni, kolko sam skizuio.
ma to je tesna verzija i zato je besplatna. kao npr. microsoft visual studio 6.0 sto je besplatno slao na kucnu adresu.
sta znaci testna verzija? sto mozes s njom?
Trail ili ti testna vezija obično znači da je program full download ali je zaštičen name & serial kodom. A isto tako u drugu ruku da u recimo 30 dana možeš isprobati neke funkcije programa i nakon toga roka se program deaktivira sam ili ostaje u funkciji ali nikada sa potpunim formatom funkcija.= Citat =:
Izvorno postao khideg
tnx na objasnjenu, ali mislio sam konkretno sto to znaci u slucaju wIn XP ..
toznači kad ti istekne ukucaš serial i ola..
hm..nisam bas siguran... to znaci ko obicni vin xp da imas i to je to.. samo ga moras aktivirati??
Ustvari ono što sam gore pokušao objsniti bilo bi više probna verzija odnosno da korisnik može malo ispitati koliko mu koristi program kojega bi "kupio" a kako si ti rekao TESTNA ima i takvih koje su trail ali istovremeno natrag u bazu šalju i podatke kako se koji korisnik koristi programom (kada ti firewall dojavljiva dozvolu za ulaz na net od strane nekoga programa) i koje bi još nedostatke programeri mogli ispraviti pa se pusti u "javnost" da se vidi šta bi se moglo popraviti ili nadograditi.
P.S.- ma sve što imaš moguće je nadograditi i poboljšati samo treba vremena da prođe....................;).......
niste u pravu mozete tu verziju koristit koliko god hocete. zato sto je to tesna verzija radi odkrivanja bug-ova itd...(na koje nisam naisao kad sam ga imo instaliranog). jedini crnajk je tada bio sto nisam imo drivere za dsl modem itd. sad neznam kakva je situacija s driverima.
Koliko ja vidim to je link na service pack 1 za windowse 2003, 64 bitnu verziju. To nisu windowsi x64... BTW, stavio sam ih neki dan na komp, brzo sam ih i maknuo, dio aplikacija ne radi, ne radi mi nitv/fm kartica jer nema drivera za nju i tak...
Ma driveri za modem postoje samo moraš ić u servis od siemensa tražit nove drivere !
Rade skoro pa sve aplikacije 32 bitne...pogledaj ovdje popis onih koji rade i ne rade:
http://www.3dvelocity.com/articles/w...64softlist.htm
reko sam da prije nije bilo drivera skoro ni za sto. sada neznam kakva je situacija.
gog, imas bas prave win 64bit? pa daj sprzi?