nisam godinama bio, pa bih evo otišao malo..
zanimaju me cijene karata, te u kakvom je stanju taj naš nekad velgbni ZOO?
jel se isplati otići, mislim nema smisla ići ako ima manje životinja nego po tramvajima u 3 sata;D.
hvala
Printable View
nisam godinama bio, pa bih evo otišao malo..
zanimaju me cijene karata, te u kakvom je stanju taj naš nekad velgbni ZOO?
jel se isplati otići, mislim nema smisla ići ako ima manje životinja nego po tramvajima u 3 sata;D.
hvala
Karta za ZOO ti je 20kn (tak mi je buraz rekao jer je bio prije tjedan dana)...zološki vrt je uređen zakon, puno puno ljepše nego prije, ali jedini problem ti je kaj nema vani nikakvih ptica po kavezima (radi gripe)...neke od ptica su na zatvorenom, a onih većih (nojevi, emui i slično) uopće nigdje nema...ostale životinje su na mjestu...bez obzira na tu okolnost, mislim da se svejedno isplati otići tako da je moj savjet - idi pa vidi :)
vidim nisi informinran baš,odi iznendat češ se
Ja sam sebi već godinama govorim kako ću otići kad budem u Zagrebu, pa ništa... Svaki puta kad nešto čujem o Zagrebačkom Zoo vrtu, čujem samo pohvale. Taj relativno novi direktor je napravio prave poteze od kad je došao na to mjesto.
To sam i ja čuo, konačno da se nešto pozitivno radi tamo...
tko nije informiran??= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ne razumijem digresiju...
slobodno pojasni
ostali, HVALA, javim dojmove, a bit će i pokoja slikica
zoo kad se napravi cijeli projekt bit če jedan od boljih u eu,mislim da si krivo vrijeme izabrao za dolazak,em godišnje doma i ta šugava gripa...
ali iznenadit češ se,to je sigurno
ma, idem, pa što bude...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
bit će sigurno (ne)ugodnih iznenađenja, ali tako je u svemu u životu