u novom Mobilu ima test d600,a najavljena cijena je 3266kn.to i i nije tako puno s obzirom na najave!razocarala je kamera u usporednom testu.
Printable View
u novom Mobilu ima test d600,a najavljena cijena je 3266kn.to i i nije tako puno s obzirom na najave!razocarala je kamera u usporednom testu.
3200??!?? Ma da...moram kupit taj Mobil...
Al bitno da su svi nagađali da će biti 4-5 soma kuna...znači na crnjaka će biti negdje oko 2 i pol soma kuna najvjerojatnije...to je pristojna cijena...
tolika je bila cijena i za d500, i za e720 kad su tek izasli...
po meni nije puno za mobitel s takvim funkcijama, ja imam d500 i prezadovoljan sam a ovaj je jos bolji
ni ja nisam očekivao takvu cijenu, definitivno će biti best buy visoke klase
eto oko nove godine će nadam se biti u mojim rukama
taman ću se tad oporavit od financijskih problema!
cijena je na razini k750,sto je stvarno iznenadjenje,pogotovo kad je samsung u pitanju.
biti će definitivno bestbuy
Još uvijek ne vjerujem da je tako jeftin. (Mislim i to je puno, ali u odnosu na konkurenciju je malo). Mislim da će sada cijena u oglasniku znatno pasti na kojih 350 eura....
U mobilu kažu kako je sami vrh, da boljeg nema, kako mu konkurencija može biti samo on sam a cijena toliko niska...A onda se sjetim N70 5000 kn i N90 koja dođe 6000 kn...
Ili oni koji nisu 3G W800i koja dođe 3800 kn...
Pa jeste vi ljudi gledali Oglasnik nedavno!
Tamo su regularne cijene 550 - 600 eura!
Doduse jedan je nudi i za 450, ali mislim da je to fake oglas, da srusi cijenu drugima, jer ga tip daje iz broja u broj, a kad god nazoves kaze da je prodan!
a tak je bilo i za k750 dok su se pojavili,pa je palo na 350 i sad na 300...
sa symbian fan w800 ima i za 3100
europatrade-> 3200 + PDV!!!
Znači 3900!?! :-/ :rolleyes:
et uvijek navodi cijene na kredit,sa 15% popusta na gotovinu.
Telefon je super, šteta što nema infracrveni port.
A što se tiče karektaristika i cjena pogledajte:
http://www.et-mobile.net/web/modeli.asp?page=17
evo još jedne stranice sa specifikacijama
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/680/Samsung/D600
Ja sam danas dobio informaciju iz jednog ducana u Splitu, da im stize oko iduceg petka, i da ce cijena biti 3.199,00 kn, a na to ce biti jos 5 % popusta za gotovinu.
Naravno cijena sa PDV-om...
Ako je ovo tocno, a ne znam zasto ne bi bilo, jako me privuklo i sad se jos vise mislim izmedju W800i i D600?! Jao meni
Puno različith cijena, na netu piše da dolazi 7.11., znači u ponedjeljak. Budem prošetao do Europatradea pa baš pogledao koja je krajnja cijena za gotovinu...
zamisli oglasnik ima i to je najniza cjena 400€.
Pa s obzirom da nije još došlo kod nas u trgovine još je i prihvatljivo, ali kad dođe to će morat past na 350...
= Citat =:
Izvorno postao SEguy
Evo maloprije sam vidio na netu http://www.et-mobile.net/web/modeli.asp?page=17
da cijena i nije bas onakva kao sto sam rekao, 3.150,00 kn (bez PDV-a), tj. 3.843,00 kn (s PDV-om)... u prodaji od 07. 11. o. g. u Europatrade
i odbij 15% za gotovinu i to je to.:spin:
kao sto sam i rekao...