Bog ljudi,prvi sam put na forumu.Trebala bi mi pomoć kako "ubaciti"melodiju u nokiu 6020,imam DKU-5 i program Nokia pc suite.Koje file tražim i čime je ubacam u mobilni?
Printable View
Bog ljudi,prvi sam put na forumu.Trebala bi mi pomoć kako "ubaciti"melodiju u nokiu 6020,imam DKU-5 i program Nokia pc suite.Koje file tražim i čime je ubacam u mobilni?
...pa jel uspiješ spojit mob i komp, da li ti komp prepozna mob, točnije PC Suite... jer to ti je i potrebno... i mislim da 6020 radi i s kabelom CA-42, ak se ne varam (ako kojim slučajem komp ne prepoznaje mob)...
Ne znam točno ni kako se to radi.Kabel sam dobio i rečeno mi je da bi trebalo raditi.Može li mala pomoć kako početi rad sa suitom.Kako se zove file koji moram skinuti i gdje ga naći.Onda što u suitu odabrati da bi to prebacio na mobitel.Dali je to"transfer music"?
...ne razumijem na koj file misliš... jer Pc Suite imaš, i to je instalirano... "ubodi" kabel u komp i instaliraj drivere koje si dobio s kabelom na CD-u...ako jesi, pokreni Pc Suite i spoji mob... trebao bi ga sad komp pronaći, ako ne idi na Manage Connections ili tako nešto koji se nalazi u Pc Suitu... tamo odaberi spajanje preko kabela, pa idi na Search, ili nešto takvo (sorry al dugo nisam vidio taj Suite pa možda malo griješim :) )... javi rezultate pa ćemo dalje...
...a za melodije, ako imaš gotove melodije onda ne moraš ići na Transfer Music ...
Uspio sam onako kako si mi rekao a sad mi reci ako može gdje naći još melodija na internetu,koja stranica?
ima ti brdo melodija na internetu potrazi malo na forumu ima posebni thread sa melodijama..jedini bed ti je sto ta nokia podrzava 4 kanalne polifone melodije a to je znatno rijedje na netu!!!= Citat =:
Izvorno postao IvicaB
Može li mi tko "obraditi" The last Mohikan" u melodiju za nokiu.Pozdrav!
GOOGLE LJUDI GOOGLE zašto su ga napravili
I to google.hr
Upiši polyphonic ili samo ringtones.
Postavio sam obično pitanje a dobio odgovore u šiframa.Meni jednostavno treba ova melodija ako netko to može uraditi, a ako ne ,sve OK.Ne ovako da lutam od nemila do nedraga i da otvaram 100 raznih stranica.Ipak hvala vam na odgovorima.Pozdrav!
ma stvarno nisam znao...joj pa jesi li ti uopce citao sta sam napisao ili opet samo pises i odgovaras da ti se poveca broj postova..kazem i ponavljam ima ali znatno rijedje!!!:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao sipe
Hvala,pokušat ću naći iako dosad nisam imao sreće.Usput, hvala na simpatičnom smajliju????Pitam se čime sam ga zaslužio jer stvarno je teško naći ovo što bih volio imati.Ipak se ne ljutim,samo trebaš znati da svi nismo baš tate mate za sve stvari.Pozdrav!
Hvala,pokušat ću naći iako dosad nisam imao sreće.Usput, hvala na simpatičnom smajliju????Pitam se čime sam ga zaslužio jer stvarno je teško naći ovo što bih volio imati.Ipak se ne ljutim,samo trebaš znati da svi nismo baš tate mate za sve stvari.Pozdrav!