"evo još jedan razlog zašto uzeti tele2.
Imam tele2 prepaid i kad zovem na 098 brojeve sa 6 znamenki (098xxxxxx), ne skida ništa sa računa, samo neznam kolko će ovo trajati
javite iskustva!!"
Skinuto sa forum.hr.Ne provjerena informacija.
Printable View
"evo još jedan razlog zašto uzeti tele2.
Imam tele2 prepaid i kad zovem na 098 brojeve sa 6 znamenki (098xxxxxx), ne skida ništa sa računa, samo neznam kolko će ovo trajati
javite iskustva!!"
Skinuto sa forum.hr.Ne provjerena informacija.
to ozbiljno??? pa meni stara ima 098 sa 6 znamenki
100% neki lažnjak. Netko bi volio da škvadra nasjedne i spyzdi lovu... Ne mislim provjeravati, jer bih morao sad zvati Službu i provjeravati stanje na računu, pa onda nakon tog "besplatnog" poziva.
Ja nemam tele2 karticu pa ne mogu provjeriti.Jel ima tko prepaid, da isproba?
ja imam broj sa 6 zanmenki i tele 2 ,bum probao kad bu mi dosadno
...ma tu je nastao neki problem... naime, istina je da neke pozive ne naplati odmah, nego koliko sam vidio tek poslije skinu sa računa... to sa 6 znamenki ne znam da li pali, jer ja sam zvao i Vip i T-mobile i čini mi se, ali samo mi se čini da za neke pozive nisu uzeli s računa... budem još pratio pa javim...
Psst!
Nikom ni rijeci, da ne skuže.;D
...samo se nadajmo da nemaju pristup internetu... ;)
sudeći po ažuriranju njihove web stranice rekao bih da nemaju pristup internetu... ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ma šta kad ti bude dosadno, probaj odmah i javi ovdje. nestrpljivi smo.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Ja imam simpu sa 6 brojeva i probao sam. Informacija nije točna. Lovu su mi skinuli odmah po prekidu razgovora.
I told you sooo... Netko pokušao navući ljude na extra trošak... :)
na velik trošak samo one koji ovo ćitaju :wstupid:
Izgleda da s vremena na vrijeme puštaju ovakve balone ne bi li se ptičice zaletile
no comment!
ma server imam se zaglavio..znate da ono dok je vip bio jos mlad, da je bilo ono nekis shema kak se moglo besplatno slat poruek ili cak zvati..