Ljudi pomoč!!!!!!!!!!!!
Ne mogu upalit svoj CX 70, kad pritisnem crvenu tipku za paljenje jednostavno čujem samo kratki (piii) i ništa. Nešto sam čarobiro po njemu neznam šta i više neradi pomagajte:thumbup: :thumbup:
Printable View
Ljudi pomoč!!!!!!!!!!!!
Ne mogu upalit svoj CX 70, kad pritisnem crvenu tipku za paljenje jednostavno čujem samo kratki (piii) i ništa. Nešto sam čarobiro po njemu neznam šta i više neradi pomagajte:thumbup: :thumbup:
jesi ga flashao? ako jesi s čime?= Citat =:
Izvorno postao yamaha1
i da ti nije baterija prazna ;D
pokušavao jesam, s čime neznam koristio sam nešto s neta pomagajte:
On je jednostavno mrtav kad spojim punjač opet samo (piii):thumbup:
tesko da ce ti netko moci pomoci na ovaj nacin, napisi sto si radio i s cim, vazno je sve to znati...
J... ja sam novi i neznam puno a treba mi pomoć dajte mi neki savjet
Te programe koje si koristio sa neta nije maca popala. Napiši o kojim se programima radi, potraži ih po svom kompu, jer jedino tako ti možemo pomoći.
Ako si ti koristio program A, a mi mislimo da si koristio program B uputit ćemo te u krivom smjeru i onda više neće biti pomoći. KUŽIŠ!?
...možda si stavljao novi sw, možda sklanjao vodafone ikone, možda puno toga... "sljaka" je objasnio situaciju, pa dobro razmisli...
mislim da je bio PapuaUtilis v0,3,8d
A joj! Piše lijepo u Papui da neke stvari mogu uništiti mobitel. Za početak bilo bi dobro kad bi znao koju si verziju softvera imao unutra ili bar u koje vrijeme je kupljen. O tome ovisi hoćeš li trebat test point ili ne.
Druga stvar, prikopčaj mob, prije ga ostavi na punjaču bar sat vremena (za svaki slučaj, ako je baterija prazna) i pokreni V-klay, odaberi model i stisni refresh. Pokušaj sa više raznih modela, pa i sa C75. Javi rezultate.
Hvala Vam svima rješio sam problem!!! Kako?
jednostavno odnijeo sam ga na servis, oni su ubacili novi softw. i sad opet radi, ali imam drugu molbu daj mi objasnite kako skinut vodafonov soft key, pri tom mislim koji program i postupak da opet nešto ne sjeb..... H V A L A
imas ga u sticky-ju!= Citat =:
Izvorno postao yamaha1
borisd misli da imaš temu o tome zalijepljenu na početku Siemens.... podforuma.
Ja sam svog isto udesio!:(
Stavljao sam IncFlex 12.71Mb.vkp(za CX65v50) sa V_Klay-om 3.0, kad sam ga upalio sve je radilo samo šta su mi sva slova umjesto normalih prevoda pisalo je kljukljuklju....,prepozna mrežu i onda se čuje misteriozni beeep i crkne!
Probao sam sa repair patchem,undo i brisati patch, a sad je još gore!, tj. čuje se samo beep i ugasi se!
Pomagaj ko zna!
Za početak ga natjeraj da proguta winswup i trebao bi bit normalan poslije toga.
Da, ali onda gubim garanciju!mogu li stavit ofical sw ili nešto drugo moram napravit da ga oživim?
PS. zar nebi treba radit kad obrišem ili undo-am taj patch???
Ne brini za garanciju, već si ju izgubio ;).
A sad ozbiljno, stavi Winwsup sa www.siemensmania.cz imaš u njemu hrvatski, a nitko neće istraživati kako je firmware stavljen unutra tako da garnciju gubiš jedino ako se sam izbrbljaš.
I negdje sam napisao da sa tim patchem treba biti oprezan, jer CX65 i CX70 za patchanje nisu isti mobiteli.
Ma znam da nisam trebal, ali ipak je to 12mb memorije!:)
Sad sam izbrisao taj patch i nemogu ga upće upalit, oće li swup pomoć?
A garanciju možda i nisam izgubil jer se može ponovo kodirat!;)
...da, samo to ti nije to... i nije mi jasno kak si išao stavljat patch za CX65 na CX70...= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
može se kodirat...= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
možda ti swup pomogne, osim ako nisi sjebao boot.
osobno sam totalno razočaran svim patchevima za x65 i x7x seriju, držmi se samo onih za x45
@Bart
nisam li ti ja prije neki dan rekao da ne mozes stavljati patcheve od jednog modela na drugi, pa cak ni na razlicite verzije FW-a istog modela??
kako kaze Inovator, ako nisi dirao bootcore, winswup ce ga vratiti na normalu ili jos jednostavnije, sigurno si i naravno OBAVEZNO napravio backup cistog FUBU-a svog modela prije ikakvog patchinga; pa sad samo ubaci taj FUBU i to je to...
@Bart Javi rezultate