kao prvo frend bi ga kupio i zanima ga do koliko može mmc u njega,kakva je kvaliteta stereo slušalica nja njemu,kakva je baterija sa svakim danom slušanjem mp3-a po 10-20 min.,kakva je kamera.Eto to je sve hvala!
Printable View
kao prvo frend bi ga kupio i zanima ga do koliko može mmc u njega,kakva je kvaliteta stereo slušalica nja njemu,kakva je baterija sa svakim danom slušanjem mp3-a po 10-20 min.,kakva je kamera.Eto to je sve hvala!
mislim da ti ide do 512 mb kartica, stereo se i više nego dobro čuje, baterija dura do 4 dana (osim ako ne mrdaš po njemu od 0-24h), a za tvoj mp3 slušanje bi trebala bez problema durati 2 dana...= Citat =:
Izvorno postao silvano
lol, za kameru sam zaboravio! Ali evo, kolega muras je sve napravio, tak da se nemoraš dvoumiti! Barem ja nebi... ;D
koji je po vama bolji e398 ili e1000, i koji je skuplji i jeftiniji.Svaka pomoć je dobrodošla!!:thumbup: :thumbup:
Halo! Pa E1000 je 3G telefon i ne da se uspoređivati sa E398. Ni po karakteristikama, a bogami ni po cijeni.
pa tu piše da je cijena već od 1591 kn h**p://www.vipnet.hr/cw/show?idc=10351397&idnews=309918
a 398 od 1800 i nešto!!
daj ti to malo bolje procitaj..sta ti to nije bilo malo sumljivo??? cijena mu je 3290 u vipu...ova cijena koju si naveo postoji ali za ljude koji imaju pretplatu !! a 398 si ocito naveo u simpi koja ima uglavnom vece cijene mobitela od vipa!!= Citat =:
Izvorno postao silvano
a kaj frend nema internet i nemre nas pitati,ti uvijek tak frend ovo frend ono-reci ja bi kupio i bok
+meni je e398 baš dobar mob,a i pojeftinit će jer dolazinovi model,ma da se i sad već može naći po razumnoj cijeni
a jeli tko riješio pitanje videa?
kojeg videa??....
to je već odavno rješeno...= Citat =:
Izvorno postao silvano