Pozdrav
Kupio sam u vipu motorolu V360v i sad me zanima kojim programom mogu prebaciti mp3-ce na 64 MB memorijsku karticu za kasnije slušanje (kao mp3 player)
Hvala !
Printable View
Pozdrav
Kupio sam u vipu motorolu V360v i sad me zanima kojim programom mogu prebaciti mp3-ce na 64 MB memorijsku karticu za kasnije slušanje (kao mp3 player)
Hvala !
treba ti mini USB kabel. uđeš u meni - povezivanje-usb postavke- uobičajena veza- postaviš na memorijska kartica.kad ga spojiš na komp usb kabelom , XP ga definira kao removable disk i onda samo odabireš mjuzu i copy-paste na removable disc- mobile- audio.
Super, hvala ti ! Još jedno pitanje, zapravo par pitanja:
1. Spojim se na live.vip.hr i želim kupiti neku realtone melodiju, ali je ne mogu kupiti jer uvijek kaže da moj mobilni telefon ne podržava taj tip datoteke (datoteka je u mp3 formatu). Zvao sam VIP službu za korisnike, ali mi se nitko nije javio.
2. Također imam određenih poteškoća s bluetoothom. Naime frend mi je slao jednu mp3 pjesmu s svog SE k700i i uvijek mi kaže na da telefonu nemam dovoljno mjesta, što je i točno iz razloga jer mi je memorija telefona 6MB, a slobodnog imam 2.5 MB, a pjesma koju šalje ima 3.6 MB, sad mene zanima kako da namjestim da mi on to kad prima s bluetootha automatski sprema na memorijsku karticu, ne na telefon ???
3. Kad mi ssvoj k700i želi poslati sliku s bluetooth-om piše da se spojim s njim i meni piše da dolazi prijenos, ali do prijenosa nikad ne dođe. Zašto ??? Kod mp3-ca nema problema osim s gore spomenutom memorijom, ali sliku uopće ne želi primiti.
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru !
1. Krivac je Vip jer vjerovatno nije napravio update svoje baze podržanih telefona. Isti slučaj se dešava i sa igrama
2. Vidiš to nisam ni primjetio, ali tako je - zasada sve se prvo sperma u internu memoriju....rješenje je vjerovatno u editiranju seem-a, a na to ćemo morati malo pričekati.
Tome možeš lako doskočiti. Strpaj sve na SD karticu da oslobodiš memoriju.
Pogledaj si malo i treadove o čiščenju mobitela od nepotrebnih ringtona i slika. Vrlo lako možeš povećati kapacitet memorije, bez narušavanja funkcionalnosti telefona.
3. ??? Možda je format koji ne podržava motorola ili je prevelika (max. 640x480, mislim?????)
Hm ... mislim da je format slike manji od 640×480, a tip slike je jpg, pa mi zato nije jasno ... Editirati seem neću iz jednostavnog razloga jer ću izgubiti garanciju, a to ne želim.= Citat =:
Izvorno postao zrino
Zar nemogu standardnim putem obrisati slike i melodije koje sam dobio uz mobilni telefon ?
Eh da još jedna stvar. Kad prebacim mp3-ce, slike i ostalo onako kako je unreal opisao dal ću tada te slike moći koristiti kao wallpapere i dal ću ih kasnije moći slati preko BT-a ili MMS-a ?
Ne gubi se garancija zbog editiranja seemova.
Mozes standardnim putem obrisat slike i melodije!! Format slike kod oba moba je 176*220 a motorola provijereno zna (bolje receno ne zna sliku primi al je sva razvucena i nikakva) vecim slikama!!! Slike primljene na bilo koji nacin na mob mozes kasnije slat!!= Citat =:
Izvorno postao tjodalv
Problem je kod mene što on uopće ne želi započeti s prijenosom kad mi recimo frend želi poslati sliku preko BT-a.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1