kakva su vasa iskustva sa tom biljkom ?
Printable View
kakva su vasa iskustva sa tom biljkom ?
Funny you mentioned that...meni se čini da sam ja jedina koja nije NIKAD probala tu biljku.:rolleyes:
Nisi jedina, jadan je onaj kome treba biljka da bude dobro raspoložen. Zar nije i pijača dovoljna?
dovoljna je cuga zato ja nisam nikad probo niti necu!
...probo...UŽAS!
ma dovoljna je pijaca, ali znas ono; radoznalost . .. nije sad da sam pusio ko lud, vec nekoliko puta i gotovo= Citat =:
Poslao: Sljaka
Nisi jedina, jadan je onaj kome treba biljka da bude dobro raspoložen. Zar nije i pijača dovoljna?
Probao i nije mi se svidjelo...
ne znam mozda kad se nalocem ne znam ni sta pusim>>>!<<<
e ovo nisi trebo napisati, sada si se izdo!
ma sta cu....
Znate li da su neki ljudi alergični na THX - jadnici... ;D
koristil tko sta jace speed,MDA,LSD,hasis,heroin,cocain...Ja nisam probo niti cu ....ne bi na to dao pare
ma bijelo ponekad, ali samo u rijetkim prilikama
@coma: Si lud? Stari moj ostavi se kemije dok nije kasno! Nemoj ni pogledat to smeće a kamoli 'ponekad u rijetkim prilikama'!
@nimda: da imam sve pare ovog svijeta ne bi probo tu kemiju koju si nabrojao!
Mogao sam probati još u 1. srednje ali mi se uopće nije dalo i baš mi je fora biti "čist",ali najbolje mi je kad se ekipa napuši pa se imam čemu smijati(izvode kojekakve gluposti) ;D
Ni alkohol ni drogu,nikad niti neću.Ovako sam dovoljno ćaknut pa mi nije potrebno više.
nikad u zivotu probo nisam 'kemiju'
Si lud? Stari moj ostavi se kemije dok nije kasno! Nemoj ni pogledat to smeće a kamoli 'ponekad u rijetkim prilikama'!
ma zajebancija, nisam nikad niti ikad ocu! nikakvu drogu!
Ok, al mene zanima tko od vas uvlači nikotin tj. puši cigarete?:fried:
"Ovisnik" o cigaretama jesam,to priznajem,iako..znaju oni koji puše,planiram prestati,naravno..Što se tiče ostalog,nema šanse,vidjela sam dovoljno zombija i još ih uvijek gledam svaki dan na faksu dok se pod svakom pauzom šire razni hm "dimovi",a pola grupe širokih zjenica hihoće cijeli sat.
...imaju široke vidike... ;D
:lol: inace ne pusim(NIŠTA)
Ni ja ne pušim ništa.:D
BRAVO !!!! ovakve ženturače volim , uvjek spremne na zezanciju. Nemojte sad VI gore muškarčine sa provociranjem i tako to.:angel:= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Ni ja ne pušim ništa.:D
ženturače ti takve stvari govoris mobyfanici, si ti lud!
To ti je umanjenica od ženturačetine pa je još i dobro prošla... ;D