Evo , ja nisam u mogućnosti isprobati , jer nemam razloga , al ovo bi možda nekima jako dobro došlo , ovo je ruski program za repair mobitela koji su krivo flashani i slično!!!!
http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=17425
Printable View
Evo , ja nisam u mogućnosti isprobati , jer nemam razloga , al ovo bi možda nekima jako dobro došlo , ovo je ruski program za repair mobitela koji su krivo flashani i slično!!!!
http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=17425
Sad ću ja probati!!!!!!! molim Boga da mi pomogne! 56 konja veza, pa mi 2 dana skida 5 mb;D
IIII, jel uspjelo , već sam živćam!:spin:
evo, sad ga flasham..... pojeo sam sve nokte na prstima, sad ću prijeć na noge!!! ;D
a jel ga gaziš a monsterpackom , piše da treba sa njime!?
morao sam bubniti gore MP, ali ide samo 55R, tj maznio sam fullflash, i RADI!!!!!! samo imam sad zajeb.... moram ga voziti na dekodiranje, jer kad sam ga upalio, nije prepoznao karticu.
E sad jedno pitanje... Jel bi mogao ponovo prijeći sa tim programom, jer koliko sam skužio, preko tog programa se briše sve sa moba i popravlja PDS zona, tak da ponovim drugi MP i probam otključati mob?
Ljudi! Uspio sam ga DEKODIRATI!!!! tj v300 bez clipa i bez ičega!!!
Svaka čast!Ja sam za popravak svoje v300 morao dat 250 kn.Jesi se načekao,al se isplatilo!:thumbup:
Nemogu naći onaj postupak na hrvatskom za prebacivanje sa 58R na 72R/75R.
@Mraz: jako dugo sam se načekao!!
Jel vi to imate neku drugu verziju topg programa .. ja sam pronašao samo link za onaj demo i njemu je sve DISABLED (ništa ne mogu odabrat osim repair i backup/restore?!?
pozdrav
Ni netreba ti ništa drugo!! Ja sam lock maknuo samo preko repaira! To je samo demo...
OK. a ja sad imam jednu v300 i izbacvi mi slijedeće:
-------------
Phone found
Flash mode ok
Send loader failed
Exec loader failed
Erasing phone, please wait...
Erase fail
--------------
čini se da ipak niej svemoguć ;))..
p.s. jel postoji kakav test point, na mobile-files forumu je rekao da postoji ali kad sam ga pitao nije mi ništa odgovorio...
šta je bilo sa tom motorolom? kak si je umrtvio?
Super!!!!!!!!!:thumbup:
E kolega, jel imaš onaj postupak za gaženje bootloadera, da si ga dignem na 72R. Pokušao sam sa engleskom verzijom, ali nisam uspio. A ovdje ga nemogu naći... :)= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Evo stari!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....light=postupak
samo ima jedna VAŽNA sitnica , to jepostupak za V525 , a ti imaš V300 , pa ćeš stoga kod backupa PDS-a , tamo di upisuješ "Entry addr" ,upisati- 10020000,a tamo di ide "Base addr",tamo ćeš upisati - 10010000,i toje to , puno sreće!:thumbup:
onda GoGs?? jel to radi ili je nešto slučajno upalio...vidio sam da se Inovator potrudio i lijepo zalijepio svoj thread u kojem kaže kako je NEMOGUĆE softwerski otključati motorolu (što ja još uvijek mislim)....a o ostatku njegovor posta nećemo...
slobodno komentiraj, ako imaš nešto specijalno, javi mi se na PM!= Citat =:
Izvorno postao kova
nadalje, bilo koja metoda koja zadire u diranje PDSa ne može biti sigurna niti preporučljiva, te je samim time vrlo rizična, a rezultat može biti fatalan. no, ne bih išao u detalje, tko hoće, a ima mogućnost neka slobodna proba na svoju ruku...a volio bih da se rezultati objave ovdje.
podržavam bilo koje otkriće, pogotovo ako je free, te ako je ovo točno i radi u minimalno 90% uzoraka, bit će to otkriće, mada ponešto kasno, s obzirom da je triplets sistem već ostario i ne koristi se.
Samo ima jedna mana oko ovog dekodiranja. Poslije repaira se može staviti samo fullflash 55R ili monster 58R. Još na svojoj v300 nakon repaira nisam uspio skinuti bootloader, a nisam vidio ni na hofo-u ni na mobile-files da je bilo o tome rasprave...
kako smo se dogovorili, kad ispitamo situaciju na barem 3 mobitela, onda ćemo fino posložit činjenice i napraviti odvojenu temu...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Isti slucaj i kod mene na V525, ide samo 55R ili 58R.
vrlo korisno, ali ne kužim šta treba napraviti "Connect testpoint to ground"...
spoji TP za uzemljenjem, no to nema veze s ovom temom, pa ćemo se vratiti na ono o čemu govorimo!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
jel može netko napravit boot backup i full backup motorole v300? pa da stavi link...
pozdrav